"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Σούπερ «ντέρμπι» οι εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μυστικές συναντήσεις, άνωθεν …τηλεφωνήματα και υποσχέσεις χαρακτηρίζουν το σκηνικό μεταξύ των γιατρών τις τελευταίες ημέρες.

Την ερχόμενη Παρασκευή κατατίθενται οι υποψηφιότητες που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του Άγγελου Κόντου και της Μαρίας Αθανασίου-Γιαγιάκου για τις εκλογές που θα γίνουν στις 16 Οκτωβρίου 2022.

Σύμφωνα με όλα τα προγνωστικά αναμένεται εκλογικό ντέρμπι παρά το γεγονός ότι η παράταξη του Άγγελου Κόντου κινείται δημόσια ενώ η παράταξη της Μαρίας Γιαγιάκου κινείται «αθόρυβα».

Πάντως οι μέχρι τώρα οι υποψηφιότητες που έγιναν γνωστές φαίνεται να ανάβουν φωτιές κυρίως ως προς τις ισορροπίες που δημιουργούνται μεταξύ των παρατάξεων και των εκπροσώπων του κλάδου.

Οι γιατροί καλούνται να αναδείξουν τα πρόσωπα που θα τους εκπροσωπήσουν για θέματα που άπτονται στον κλάδο τους μέσα σε μια εποχή δύσκολη και απαιτητική τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε έναν Ιατρικό Σύλλογο δυναμικό, σοβαρό, διεκδικητικό αλλά όχι έρμαιο προσωπικών ή κομματικών φιλοδοξιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης