"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.3 C
Trikala

Στέφανος Μυλωνάς και Τάκης Οικονόμου αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και αυτό προμηνύει μία συναρπαστική συνέχεια…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η αλήθεια  είναι  πως ενδεχόμενη «εμπλοκή» του Στέφανου Μυλωνά και του Δημήτρη Οικονόμου στην διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στα Τρίκαλα  θα είχε συναρπαστικό ενδιαφέρον.

Πρόσωπα ιδιαίτερα αγαπητά στην τοπική κοινωνία, ο γνωστός οφθαλμίατρος Τάκης Οικονόμου και ο δημιουργικός επιστήμονας Στέφανος Μυλωνάς,  με έμφυτη ευγένεια και αξιοπρέπεια και οι δύο.

Σε αυτούς έγκειται αν θα βάλουν μπουρλότο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Για τον πρώην δήμαρχο Παραληθαίων φουντώνουν τα σενάρια που τον θέλουν να μπαίνει πολύ δυνατά στην προεκλογική μάχη .  Ο Τάκης Οικονόμου με δήλωση του στην TrikkiPress πριν έξι μήνες είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του στον μεγαλύτερο δήμο του Νομού και όπως τόνισε ” θα τα πούμε μετά τις βουλευτικές εκλογές”.

Στο στόχαστρο του Πασοκ και του Σύριζα είναι επίσης ο διευθυντής της β΄Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Τρικάλων Στέφανος Μυλωνάς ο οποίος την αγάπη του και τη διάθεσή του να ασχοληθεί με την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε δεν την έκρυψε ποτέ .

Κουβαλάει πολλά «παράσημα» ήθους και αξιοπρέπειας ο Στέφανος Μυλωνάς. 

Οι δύο γιατροί ανήκουν στο χώρο της κεντροαριστεράς και η διαφορά τους από τον δήμαρχο Τρικκαίων, είναι ότι ο Δημήτρης Παπαστεργίου κατέρχεται στις εκλογές με τις ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας ενώ Τάκης Οικονόμου και Στέφανος Μυλωνάς δεν αποδέχονται χρίσμα από κανένα κόμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης