"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Στα Τρίκαλα η αστυνομία θα κάνει συλλήψεις, θα χτυπήσει το ΚΚΕ; Τα διλήμματα για το Πολυτεχνείο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η πορεία του Πολυτεχνείου στον κορονοϊό,  καθώς η κυβέρνηση επιμένει σε πλήρη απαγόρευση κάθε άλλης εκδήλωσης πέραν της προσυνεννοημένης με την ΕΛΑΣ κατάθεσης στεφάνου στο ιστορικό κτίριο της εξέγερσης.

Στα Τρίκαλα το ΚΚΕ ,ο ΣΥΡΙΖΑ , το ΠΑΜΕ , η ΕΛΜΕΤ και τα κόμματα της αριστεράς, το καθένα από τη δική του σκοπιά, αρνούνται να «συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις».

Το ΚΚΕ να είναι αποφασισμένο να πραγματοποιήσει τη συγκέντρωση και την πορεία, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, κατά το προηγούμενο της συγκέντρωσης της Πρωτομαγιάς.

Η κυβέρνηση είναι φανερό πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς από τη μια πλευρά δεν μπορεί να συλλάβει βουλευτές της αντιπολίτευσης, πολύ περισσότερο εκείνους που θα καταθέσουν στεφάνι , ούτε είναι εύκολο να χτυπήσει τη συγκέντρωση του ΚΚΕ.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για άλλη μια φορά κάποια κόμματα εκμεταλλεύονται την επέτειο του Πολυτεχνείου, για να “πουλήσουν” αντίσταση, ακόμη και σε επόχη πανδημίας…

  2. Τη δύσκολη συγκυρία του κορωνοιου για τη χώρα, το ΚΚΕ την βλέπει σαν ευκαιρία να δημιουργήσει ένταση.
    Την ίδια ώρα που χαρακτηρίζει τα μέτρα χούντα, θεωρεί αυτονόητο ότι δικαιούται να παραβιάσει τις εντολές τις κυβέρνησης.
    Και όλα αυτά βέβαια χωρίς να δίνει στα μέλη του το δικαίωμα να διαφοροποιηθούν στο ελάχιστο ή έστω να εκφράσουν αντίρρηση στην κομματική γραμμη.

    • Οι εντολές της κυβέρνησης ΔΕΝ είναι υπεράνω του Συντάγματος και των Νόμων. Αλλά μάλλον αυτά είναι ψιλά γράμματα για την Ακροδεξιά..

  3. Αν ήθελε να διαφυλάξει την υγεία των πολιτών ο γιος του τρισκαταρατου εθνικού γκαντεμη, θα ενίσχυε το ΕΣΎ και θα προσλάμβανε γιατρούς. Σαν υπηρέτης καρπαζοεισπρακτορας των πολυεθνικών και των κολλητών του μεγαλοεπιχειρηματιών, κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την εξουσία όλων των καθαρμάτων πλουσίων καρχαριών, που εννοείται μπροστά στην απληστία τους για περισσότερα, βαμμένα με το αίμα των φτωχών εργαζομένων, κερδη, αφήνει κόσμο και κοσμακη στο έλεος τους με πείνα, φτώχεια και θάνατο. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία, όλοι οι κοπριτες που κυβέρνησαν, θα έπρεπε να περάσουν από ειδικό δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Πρέπει κάποτε να τελειώνουμε με την Δεξιά και την Ακροδεξιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης