"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.7 C
Trikala

Στα Τρίκαλα «κάντε έρωτα και όχι δημοσκοπήσεις»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε μια χώρα που έχει ηττηθεί εντελώς αλλά συμπεριφέρεται λες και πετάει από θρίαμβο σε θρίαμβο, φυσικό είναι και στα Τρίκαλα να έχει φουντώσει η συζήτηση για τις δημοσκοπήσεις λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Υπάρχουν μαϊμού δημοσκοπήσεις;

Απαπαπαπαπα

Παρά το γεγονός ότι έχουν γελοιοποιηθεί, έχουν διασυρθεί και έχουν εξευτελιστεί , η φάμπρικα με τις δημοσκοπήσεις συνεχίζεται.

Σημασία έχει πως δεν έχουν καμία σχέση με τις τάσεις που διαμορφώνονται στην κοινωνία.

Έχει μεγάλη πλάκα η πολιτική ζωή στον τόπο μας .

Αρκεί να μην κάνεις το λάθος να πάρεις στα σοβαρά αυτά που συμβαίνουν.

Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα είναι όλοι πια εξαντλημένοι.

Επειδή οι δημοσκοπήσεις στηρίζονται στις αρχές της διαφήμισης και στην ψυχολογία της μάζας , οφείλει ο κόσμος να ξέρει :

Ποιος πληρώνει για τις δημοσκοπήσεις ;

Στην πιάτσα της επικοινωνίας ,  παραγγέλνω σημαίνει πληρώνω .

Τα παπαγαλάκια της Ασκληπιού δίνουν φαραωνικά ποσοστά, όμως χρειάζεται συνείδηση.

Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, από πού έρχεσαι και πού θέλεις να πας.

Οπότε γαία πυρί μιχθήτω

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι επιλογές της κάλπης εκ του αποτελεσματος, βασίζονται στο θυμικό, στο συναίσθημα. Ο κόσμος, η κοινωνία έχει αγανακτήσει και η ψήφος πολλών θα είναι ψήφος οργής. Οι δημοσκοπήσεις αν τα καταφέρουν και μετρήσουν αυτή την οργή, θα σκίσουμε όλοι τα πτυχία μας…εντάξει γνωρίζουμε ή υποθέτουμε για παραγγελίες και πληρωμένα αποτελέσματα. Προσωπική άποψη ότι δεν θα μετρήσει την οργή και το συναίσθημα του Νεοέλληνα καμία δημοσκόπηση….Θα συμφωνήσω με τον / την συγγραφέα του άρθρου και κυρίως με τον τίτλο…. make love my friends…Καλό βόλι…!!!!

  2. Αυτό το κόμμα που σκόπευα να ψηφίσω το έθεσαν εκτός εκλογών οριστικά, πριν από 11 μέρες – λόγω τεχνικού σφάλματος, όπως αναφέρεται – κάποια…παλληκάρια. Δημοκρατικές διαδικασίες, σε ακόμη μία περίπτωση…Βρίθουμε από περιστατικά στα οποία φαίνεται πόση είναι η Δημοκρατία…στο λίκνο αυτής.
    Σε κάθε γλείφτη και γυμνοσάλιαγκα, έχω να πω το εξής: δεν θα σε έχουν ανάγκη και θα κοιτάνε να προσλάβουν άλλον κάποτε οι πολιτευόμενοι…και όσο Γκρουέζας και να είσαι, πιστός στο κόμμα για χρόνια, θα σε πετάξουν στα απορρίμματα. Τότε θα ψάχνεις πόρτα να χτυπήσεις για βοήθεια…και θα πάρεις αυτό που σου αξίζει, ως μηδενικό και γυμνοσ@λι@γκας που είσαι. Όλα αυτά, αν ο κόσμος αρχίσει και ψηφίζει με σύνεση, για το κοινό καλό. Από τις συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ΚΑΙ εδώ, κι ενώ είχαμε αυτό το δυστύχημα στα Τέμπη πριν από 2 μήνες, αυτό φαίνεται πως θα αργήσει να γίνει…Όταν γίνει, θα αρχίσει να αλλάζει και η χώρα προς το καλύτερο…Κλείνω, λέγοντας ότι είμαστε από τις ευρωπαϊκές χώρες που οι πολίτες δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται για το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή κλπ, στο βαθμό που νοιάζονται άλλοι Ευρωπαίοι και άλλοι άνθρωποι από άλλες ηπείρους. Κι ενώ η καταστροφή του περιβάλλοντος, των θαλασσών, της χλωρίδας και πανίδας, το λιώσιμο των πάγων με ταχείς ρυθμούς εν συγκρίσει με άλλες περιόδους, καθώς και πολλές άλλες περιβαλλοντικές καταστροφές – όπως η τοποθέτηση ανεμογεννητριών ύστερα από αποψίλωση δασών – επηρεάζουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.
    VangZantíris

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης