"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.9 C
Trikala

Στην εκπνοή του 2022, το μοναδικής οικολογικής και αισθητικής αξίας, παρθένο Ορος Αυγό, κινδυνεύει με ισοπέδωση από 58 ανεμογεννήτριες ύψους 150 μέτρων.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ορος Αυγό, κορυφή, Νότια Πίνδος. Στην εκπνοή του 2022, το μοναδικής οικολογικής και αισθητικής αξίας, παρθένο Ορος Αυγό, κινδυνεύει με ισοπέδωση από 58 ανεμογεννήτριες ύψους 150 μέτρων.

Το 2022 τα <<απάτητα>> Άγραφα, δυστυχώς πατήθηκαν και στην κορυφή του Τύμπανου, <<φύτρωσαν>> τεράστια σιδερένια παλούκια ανεμογεννητριών.

Η ευθύνη όλων μας απέναντι στις επερχόμενες γενιές είναι πολύ μεγάλη, που επιτρέπουμε με την αδιαφορία μας να γίνονται αυτά τα εγκλήματα στα βουνά μας, στα ποτάμια, στις θάλασσες, στη φύση.

Για να μην κλαίμε το 2023 το Αυγό και τα υπόλοιπα βουνά της πατρίδας μας, ένας δρόμος υπάρχει. Ανυποχώρητος και δυναμικός Αγώνας απέναντι στη συμμορία των ΑΠατεώνων της δήθεν πράσινης ανάπτυξης.

Το 2023 πράσινα να μείνουν τα βουνά και γαλάζια τα ποτάμια!!

Xρήστος Βλάχος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε μερικές δεκαετίες θα έχουν γίνει ξεραθεί τα πράσινα βουνά και τα γαλάζια ποτάμια της Μεσογείου, από την ανθρωπογενή αλλαγή κλίματος, χωρίς ΑΠΕ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης