"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Τρίκαλα – Στον ΣΥΡΙΖΑ τα ασταύρωτα ψηφοδέλτια θα είναι περισσότερα από τα σταυρωμένα …

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Τρικάλων έχει μεγάλο πρόβλημα στο να συσπειρώσει τις λαϊκές μάζες. Δεν υπάρχει καμιά διεύρυνση προς καμιά άλλη κατεύθυνση εκτός από πρόσωπα, προκειμένου να εξαπατήσει αφελείς συναισθηματικά ψηφοφόρους. Ένας-δύο προσπαθούν να κρατήσουν τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι υπόλοιποι έχουν επιδοθεί σε ένα κυνηγητό γύρω από την ουρά τους σε μία άνευ προηγουμένου επικοινωνιακή προβολή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Μη σας φανεί καθόλου παράξενο αν το βράδυ των εκλογών τα ασταύρωτα ψηφοδέλτια είναι περισσότερα από τα σταυρωμένα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανένας από τους υποψηφίους δεν κάνει για βουλευτής…σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα κανένας από αυτούς δεν θα ήτανε υποψήφιος ..κρίμα ένα κόμμα εξουσίας να μην έχει ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο…

  2. Το θέμα είναι ότι κάποιος (ένας) θα εκλεγεί. Το άλλο θέμα είναι ότι κανένας δεν είναι αξιόλογος, δεν έχει να πει κάτι. Και επειδή η κατάσταση αυτή είναι πάνω – κάτω ίδια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, είναι να κλαις την επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Και ΑΝ, λέμε ,Αν, είναι να φτιάξει κυβέρνηση, θα είναι μια κυβέρνηση άσχετων,μια κυβέρνηση των τίποτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης