"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Συγκλονίζει υπόθεση αποπλάνησης ανήλικης Καρδιτσιώτισσας από 35χρονο Βολιώτη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια υπόθεση που  ξεφεύγει από τα στενά όρια του δικαστικού ρεπορτάζ και αναδεικνύει περίτρανα την μετάλλαξη της οικονομικής κρίσης σε κρίση αξιών, θα απασχολήσει το προσεχές διάστημα την δικαιοσύνη.

Πρόκειται για υπόθεση αποπλάνησης ανήλικης από 35χρονο που σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε στις αρχές από την οικογένεια της κοπέλας. Όπως βλέπετε αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στις μεγάλες πόλεις αλλά και στην μικρή μας κοινωνία.
Η γνωριμία της –τότε- 15χρονης από την Καρδίτσα με 35χρονο από τον Βόλο έγινε μέσω της πιο δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Παρότι υπήρχε ένα «διαδικτυακό φλερτ» και επιμονή του 35χρονου να …έρθουν πιο κοντά και δια ζώσης, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη και η ιστορία φάνηκε να σταματά εκεί καθώς διακόπηκε και η επικοινωνία.
Η επικοινωνία όμως «αποκαταστάθηκε» και σύμφωνα με πηγές από νομικούς κύκλους αυτό έγινε με πρωτοβουλία της 15χρονης.
Από εκεί και πέρα τα γεγονότα πήραν άλλη τροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες κανονίστηκε «συνάντηση» των δυο στην Καρδίτσα έναντι αντιτίμου 100 ευρώ, με το ποιος πρότεινε το συγκεκριμένο ποσό να παραμένει άγνωστο. Πάντως η πλευρά του 35χρονου φαίνεται να υποστηρίζει πως η 15χρονη «έψαχνε να βρει χρήματα» και ήταν αυτή που πρότεινε το ποσό. Βέβαια είναι κάτι που θα διαπιστωθεί εύκολα μέσα από τους διαλόγους των δυο.
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο 35χρονος μετά την «συνάντηση» …αθέτησε τη συμφωνία κατά το… ήμισυ, δίνοντας τελικά τα μισά χρήματα.
Η ιστορία έγινε γνωστή όταν η κοπέλα εξιστόρησε τα γεγονότα σε άτομο που εμπιστεύονταν απόλυτα. Το συγκεκριμένο άτομο την συμβούλεψε να μιλήσει στην οικογένειά της κάτι που η 15χρονη έκανε.
Όπως ήταν λογικό η οικογένειά της κατήγγειλε άμεσα το συμβάν στις αρχές και το προσεχές διάστημα θα συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες.
Να σημειωθεί ότι τα γεγονότα που καταγγέλθηκαν, σημειώθηκαν πριν η κοπέλα κλείσει το 16ο έτος της ηλικίας.
Πηγή: KARDITSAPRESS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης