"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.9 C
Trikala

Συνεχίζεται η συμπόρευση του μνημονιακού τόξου και στην ΤτΕ – Θέση συμβούλου αναλαμβάνει ο κ. Χουλιαράκης έπειτα από πρόταση του κ. Στουρνάρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δημοσίευμα στην εφημερίδα το «Βήμα» αναφέρει πως ο κ. Χουλιαράκης αποδέχτηκε πρόταση του κ. Στουρνάρα και αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η σχετική πρόταση μάλιστα, έγινε δεκτή ομοφώνως από το ΔΣ της ΤτΕ, ενώ θυμίζουμε πως ο κ. Χουλιαράκης πέρα από την γενικότερη συμπόρευση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι και μέλος του νεοπαγούς think tank που συνέστησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Φαίνεται λοιπόν, πως η συμπόρευση του μνημονιακού τόξου και στην Τράπεζα της Ελλάδος, με Διοικητή κιόλας τον επίορκο και τροικανικότερο της τρόικας, κ. Στουρνάρα, συνεχίζεται και εντείνεται. Προφανώς ο κ. Τσίπρας όταν αναφέρεται σε «προοδευτικές διακυβερνήσεις» περιλαμβάνει μέσα σε αυτές και ανθρώπους σαν τον κ. Χουλιαράκη που πέραν του βρώμικου ρόλου που έπαιξαν το 2015, συναγελάζονται ευθέως με τη Μητσοτάκης Α.Ε..

Οι πραγματικά προοδευτικοί πολίτες εκεί έξω όμως, περιμένουν εξηγήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τον εκλεκτό του κ. Τσίπρα που «τυγχάνει» και εκλεκτός του κ. Στουρνάρα, καθώς αυτό το οποίο βλέπουν είναι πως πέρα από μισά, κιόλας λόγια και διακηρύξεις, το πλαίσιο, η κατεύθυνση, αλλά ακόμα και τα πρόσωπα που βρίσκονται σε θέσεις «κλειδιά», είναι κοινά για το μνημονιακό τόξο, το οποίο μόνο προοδευτικό δεν δείχνει και δεν είναι.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης