"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

“Σφοδρή” επίθεση Κώστα Σκρέκα κατά του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για τη ΔΕΗ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για λεκτικές ακροβασίες, τεράστιες ανακρίβειες και σοβαρά λάθη κατηγόρησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, τον Πρόεδρο του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα.


Με αφορμή τη συζήτηση για το θέμα της ΔΕΗ, ο Κώστας Σκρέκας τόνισε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός πραγματικότητας, ενώ τον εγκάλεσε για «έξι βασικά μαργαριτάρια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο κ. Σκρέκας έκανε λόγο για αβάσιμες κατηγορίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ό,τι αφορά την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ.

«Είναι δυνατόν να υποψιάζεσαι και να καταγγέλλεις δήθεν ότι μπορεί να υπήρξε υποψία διαρροής για την μετοχοποίηση της ΔΕΗ και από την άλλη να καταγγέλλεις και να εγκαλείς τον αρχηγό, τον Πρωθυπουργό της χώρας γιατί δεν προανακοίνωσε, δηλαδή να προκαλέσει τέτοια χρηματιστηριακά παιχνίδια μέσα από την ανακοίνωση που θα έκανε στη Διεθνή Έκθεση;

Ακούστηκε και αυτό, 8 δισεκατομμύρια κέρδη περιμένει η ΔΕΗ μέσα από την αύξηση του κεφαλαίου, είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Οπότε το 17%, 750 εκατομμύρια, είναι πάρα πολύ λίγα χρήματα. Ακόμα δεν μπορείτε να διαχωρίσετε τι σημαίνει επενδύσεις, και τι σημαίνει κέρδη, λειτουργική
κερδοφορία ή καθαρά κέρδη προ φορών».

Ο Τρικαλινός Υπουργός τόνισε ότι την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΕΗ απαξιώθηκε, καταγράφοντας ζημιές ρεκόρ ύψους 900 εκατ. ευρώ το 2018 και 1,6 δισ. ευρώ το 2019.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λύσεις για τις αυξήσεις δεν ακούσαμε, παρά μόνο αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, Σκρεκα! Δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις το τεράστιο κόστος, όσο και αν σε στηρίζει το γνωστό και θλιβερό παπαγαλάκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης