"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Τα κρυφά σχολειά του σήμερα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού μας τρέφουμε ένα φασίστα-βασανιστή.  Δεν παραλείπει κάθε φορά να εμφανίζεται διακριτικά: στο βλέμμα, την έκφραση, το λόγο, στη χαρά , στη λύπη, στην αφθονία, στη έλλειψη.

Πάντα και παντού με το  ξύλο  στο χέρι. Και ο διεστραμμένος δεν ξεχωρίζει πολιτικό αντίπαλο , κλεφτρόνι,  τοξικομανή, παιδί, ηλικιωμένο,  άνεργο, εργαζόμενο, πόρνη,  ομοφυλόφιλο, ανάπηρο, κ.λ.π.

Πρωταρχικό του μέλημα είναι να παραμένει πιστός στη διεστραμμένη φύση του .

ΦΑΣΙΣΤΑΣ –ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ. Μια  ψυχή κυριευμένη από μίσος είναι μια άρρωστη ψυχή. Πολλές κυριευμένες ψυχές από μίσος είναι επικίνδυνος φασισμός. Μέρος  εφοπλιστών ,μέρος της εκκλησίας, χρηματοδοτούν κρυφά σχολεία φασισμού   σε  σώματα  όπως στρατού , της αστυνομίας , του εκπαιδευτικού και όλο το κατασταλτικό σύμπλεγμα ελέγχου  του πολίτη.

Όταν ο φασισμός ξεφεύγει και γιγαντώνεται μπορεί να πάρει την μορφή ενός κράτους που φτωχαίνει ολόκληρες  γενιές, υλικά και πολύ χειρότερα πνευματικά.

Στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει τιμωρηθεί ένας βασανιστής , γιατί το ίδιο το κράτος είναι ο πιο σκληρός  βασανιστής για τους πολίτες του.

Η πιο λανθασμένη μορφή αντίδρασης ενός λαού , απέναντι στην αδικία, την διαφθορά, την αλαζονεία, τον αυταρχισμό των διαχειριστών της εξουσίας είναι να ποτιστεί ο ίδιος με φασιστικό μίσος. Μας  έμαθαν από νήπια εξουσιαστές και παπάδες  ότι η ζωή είναι πρόβλημα που σε καλεί να το λύσεις.

Δεν είναι αλήθεια .

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ.

Μάθε να ταΐζεις τον εαυτό σου και τα παιδιά σου με σεβασμό,  αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη, ταπεινότητα και πάψε να ταΐζεις το σύστημα με τα παιδιά σου.

Είμαστε ακίνδυνοι και ασήμαντοι για την ελίτ αλλά άκρως επικίνδυνοι για τον διπλανό μας και όλο αυτό γιατί είμαστε φοβισμένα ανθρωπάκια.

Η    Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο δημόσιο χρέος στον πλανήτη 236% και μπήκαμε στα μνημόνια με 127%. Χωρίς να ξεχνάμε και με φασιστικό  κόμμα στη βουλή.

Κλείνοντας ανθρωπάκο   θα σου πω: είναι πολύ εύκολο να σε εξαπατήσω παρά να σε πίσω ότι έχεις εξαπατηθεί.   

   ΓΚΑΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.                                            

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης