"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.1 C
Trikala

Τα Τρίκαλα για άλλη μία χρονιά στην κορυφή της Μαθηματικής Ολυμπιάδας-Ο Δημήτρης Λώλας κατέκτησε Χρυσό μετάλλιο στον «Αρχιμήδη»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα Τρίκαλα βρίσκονται για άλλη μία χρονιά στην κορυφή της Μαθηματικής Ολυμπιάδας. Ο Δημήτρης Λώλας, μαθητής της Β’ Λυκείου (Εκπαιδευτήρια Αθηνά) κατέκτησε Χρυσό μετάλλιο  στη σημερινή 35η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης». Η πόλη μας βρίσκεται και το ’18  στην κορυφή της χώρας!

Ο Δημήτρης Λώλας είχε να συναγωνιστεί μεγαλύτερούς του μαθητές. Παρόλα αυτά κατάφερε να διακριθεί και να κατακτήσει το 1ο εκ των τεσσάρων χρυσών μεταλλίων του διαγωνισμού.

«Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» διεξήχθη στις 3 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα, προκειμένου να επιλεγεί μέσω του Προκριματικού Διαγωνισμού (31 Μαρτίου 2018) η Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην 35η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Σερβία, Μάιος 2018), στην 22η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Ιούνιος 2018) και στην 59η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Ρουμανία, Ιούλιος 2018).

Η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, ώρα 11 π.μ. στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, Οικονομικό Πανεπιστημίου  Αθηνών, Πατησίων 76.

Δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης