"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Τα “τσούγκρισαν” ο διοικητής με τον υποψήφιο διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καλά μη νομίζετε ότι τσακώθηκαν ο διοικητής Κώστας Γρηγορίου με τον υποψήφιο διοικητή Γιάννη Κουτσονάσιο για το ποιος θα είναι ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων.

Απλά, στο τσακίρ κέφι , τσούγκρισαν τα ποτήρια τους.

Άλωστε οι δεξιοί δεν μαλώνουν.

Τι έχουν να χωρίσουν ο δεξιός Κουτσονάσιος με τον “ψιλοδεξιό” Κώστα Γρηγορίου και μάλιστα υπό το βλέμμα του καραδεξιού υποδιοικητή της ΥΠΕ Ηλία Τσιαούση; 

Εγώ τους βρίσκω πάρα πολύ πετυχημένους και τους τρεις. 

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά μη γίνει διοικητής στο Νοσοκομείο Τρικάλων ο Κουτσονάσιος, ακόμη και αν ο Γαρδικιώτης φωνάζει όλη την ημέρα στην Ασκληπιού:”και α και ου και δαπ νου δου φου κου”

  2. Μακάρι να κάνουν τον Κουτσονάσιο διοικητή στο νοσοκομείο να έχουν όλοι οι γιατροί ωράριο 10-12, τρία ρεπό την εβδομάδα, κατάργηση εφημεριών,κάθε μεσημέρι φαγητό στα μανάβικα,αύξηση καφετεριών περιμετρικά του νοσοκομείου,κατάργηση ιατρικής ποδιάς και ακουστικών,μαθήματα χορού και ορθοφωνίας από τον ίδιο και πολλές – πολλές εκπλήξεις.

  3. Πώς δεν άρχισε ο Κουτσονάσιος να σχολιάζει τον εαυτό του,πόσο μεγάλος, έξυπνος και ικανός είναι,ότι τον ζηλεύουν γιατί είναι πετυχημένος κλπ,κλπ,κλπ

  4. Μπορεί να μας απαντήσει ο Κουτσονάσιος γιατί δεν πήγανε στην κοπή της πίτας, οι ειδικοί γενικοί γιατροί των περιφερειακών ιατρείων και οι αγροτικοί γιατροί? ποιός φταίει?και τι φταίει?
    Ευκαιρία ήτανε να τον δούνε και να τα πούνε από κοντά..

  5. Μακάρι να γίνει διοικητής ο Κουτσονάσιος στο νοσοκομείο για να μπορέσει να υλοποιήσει τις ιδέες του Παρθένη (μουσείο, ελικοδρόμιο στην ταράτσα, αερομεταφορές, κέντρο ψυχικής υγείας και αποτοξίνωσης οινοπνεύματος και για ιδία χρήση,θωρακο-καρδιο-αγγειο-πλαστικο-χειρουργικη κλινική κλπ)..και μετά να υπάρξει ομαδική φυγή των γιατρών..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης