"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Τομέας Ψυχικής Υγείας του Νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σε κοσμική ταβέρνα στα Μανάβικα, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τομέα Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων παρουσία του Διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Κώστα Γρηγορίου. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην εθιμοτυπική εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Ψυχίατροι Γιώργος Αράπης και Ιωάννα Καραχάλιου, οι Ψυχολόγοι Γεωργία Γκοβίνα και Γιώργος Παπαντέλης, οι Κοινωνικοί Λειτουργοί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τομέα Ψυχικής Υγείας αλλά και εργαζόμενοι του Ξενώνα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Νοσοκομείου Τρικάλων «Πυξίδα». Στην κοινωνία που η Υγεία είναι ύψιστο κοινωνικό αγαθό, η ουσιαστική πρόληψη των ψυχικών διαταραχών καθώς και η ψυχική υγεία και ισορροπία του πληθυσμού αποτελούν το καθημερινό «στοίχημα» του ιατρικού, επιστημονικού και νοσηλευτικό προσωπικού του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην κοινωνία που η Υγεία είναι ύψιστο κοινωνικό αγαθό, η ουσιαστική πρόληψη των ψυχικών διαταραχών καθώς και η ψυχική υγεία και ισορροπία του πληθυσμού αποτελούν το καθημερινό «στοίχημα» του ιατρικού, επιστημονικού και νοσηλευτικό προσωπικού του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

6 ΣΧΟΛΙΑ

      • Εγώ περιμένω από τους δεξιούς να ψηφίσουν το νόμο να παντρευτώ τον κουμπάρο μου, για να δημιουργήσουμε οικογένεια. Βλέπεις, Πατρίδα δε θα έχουμε οσονούπω, ούτε Θρησκεία με τους εισαγόμενους.
        Υ.Γ. Βρες και άλλα ξενικά ονόματα να κρυφτείς, στα ΣΧΟΛΙΑ σου.

  1. Προς τον κ. συντονιστή: Η σωστή απάντησις προς τον Voltemort, η αποσταλείσα ήταν για άλλον. Παρακαλώ για αποκατάσταση.
    ”Και να φύγουν δεν πειράζει, θα πάμε στο ιδιωτικό ΕΣΥ, κάνοντας αουτσόρσινγκ. Έχουμε χρήμα, πρώτοι σε ανάπτυξη είμαστε. Αν δεν ”πιάσει” το αουτσόρσινγκ θα κάνουμε ΣΔΙΤ.
    Υ.Γ. Για λεπτομέρειες στους γνωστούς σχολιαστές…”

    • Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ αριστερά και δεξιά στην Ελλάδα, αγαπητέ Αλόνσο Κιχάδα. Μόνο κλίκες και συμμορίες που καλύπτονται πίσω από τίτλους, εκμεταλλευόμενοι τους αγαθούς ή τους ξερόλες των καφενείων. Εμβάθυνε στην Νεοτέρα Ιστορία της και θα το καταλάβεις. Ειδικά, εστίασε στους λαοπρόβλητους παπατζήδες που την κυβέρνησαν κατά καιρούς.
      Υ.Γ. Για να είσαι ένα από τα δύο απαιτείται πολύ, μα πολύ, διάβασμα. Ξέρεις κανέναν πρόθυμο γι΄αυτό;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης