"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.3 C
Trikala

Τι είδε ο κ. Μητσοτάκης που δεν βλέπουν οι ντόπιοι άρχοντες;

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Θα στηρίξουμε αυτό τον τόπο, θα τον αναδείξουμε περισσότερο, θα τον καταστήσουμε ακόμα πιο εύκολα επισκέψιμο, χωρίς όμως ποτέ να αλλοιώσουμε τον μοναδικό πολιτιστικό, αλλά και φυσικό του χαρακτήρα”.

Τάδε έφη ο πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στους ιερούς βράχους των Μετεώρων, μιλώντας για το ως τώρα ανεκμετάλλευτο Brand name και το αναξιοποίητο  συγκριτικό πλεονέκτημα του νομού Τρικάλων.

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, ότι ουδέποτε η πολιτεία αλλά και οι τοπικοί προύχοντες  έδωσαν τη δέουσα προσοχή στη διεθνή προβολή και τουριστική ανάδειξη της περιοχής, ενώ η προσβασιμότητα και σύνδεσή της με τα πλησιέστερα αεροδρόμια, παραμένει ακόμη και σήμερα προβληματική.

Η προηγούμενη κυβέρνηση και ο Λαρισαίος τότε Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Βασ.Κόκκαλης, είχαν επεξεργαστεί και εξαγγείλει το περασμένο Απρίλιο, τη μετατροπή τμήματος της 110 Πτέρυγας Μάχης σε πολιτικό αεροδρόμιο για πτήσεις charter, με προφανή τα οφέλη για την επισκεψιμότητα της όμορης Καλαμπάκας.

Ας ελπίσουμε ότι η παρούσα κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός διαθέτουν τη πολιτική βούληση να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια, σε συνάρτηση με μια διαφημιστική καμπάνια προώθησης του θρησκευτικού τουρισμού στο νομό. 

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης