"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Τρίκαλα – Κατρακύλα στις τιμές των καυσίμων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η κατρακύλα στις τιμές των καυσίμων με την κρίση ( 😉 που ξέσπασε λόγω Κορωνοιου, συνεχίζεται σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Η τιμή της βενζίνης απο από 1.60 και κάτι που ειχε επεσε κοντά στα τριάντα πέντε λεπτά ενώ του πετρελαίου ακόμη περισσότερο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός

Και μάλλον αναμένεται κι άλλη πτώση καθώς τα πάντα έχουν νεκρώσει στην παγκόσμια αγορά, κι εκείνο που φοβάμαι είναι ένα παγκόσμιο κραχ στην οικονομία με απρόβλεπτες συνέπειες και ειδικά στα λαϊκά στρώματα, καθώς οι μεγάλοι έχουν τον τρόπο, μέσα απ τα παιχνίδια τους να κερδοσκοπούν και εν μέσω κρίσεων.


Είναι τα κόλπα του κεφαλαίου, του καπιταλιστικού συστήματος που με διάφορα παιγνίδια προσπαθεί να χειραγωγήσει τις μάζες για να τις έχει του χεριού του, αδιαφορωντας αν πεινάσουν, αν κάποιοι οδηγηθούν και στον θάνατο ακόμα.


Σήμερα οι τιμές καυσίμων στο πρατήριο ΕΛΙΝ των Αφων Κουτσιβετα στο Μεγαλοχωρι έχουν διαμορφωθεί ως εξης:
Βενζίνη 1.266
Πετρέλαιο κίνησης 0.999
Πετρέλαιο Krystal 1,039.
Το δε θέρμανσης στα 0,70 λεπτα με πτωτικές τάσεις κι αυτό. Ανάλογες οι τιμές και στ αλλα τρία πρατήρια των Αφων Κουτσιβετα, Λαρίσης μετά τα φανάρια προς Μεγαλοχωρι (3ο χιλιομετρο),στα Μεγ.Καλυβια λίγο μετά την γέφυρα του Πηνειού, και στο νέο που βρίσκεται εντός της πόλης των Τρικάλων (Ασκληπιού και Συγγρού) το οποίο λειτουργεί με προσωπικό όλο το 24ωρο, διαθέτοντας και καφετέρια και αποτελεί στολίδι για την περιοχή, καθώς το μεράκι στο όλο στήσιμο ξεπέρασε το προσδοκώμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης