"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Τρίκαλα – Μόνο ένας στους τρεις κατέθεσε φορολογική δήλωση-Παρατείνεται μέχρι τις 20 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων

lafarm

Σχετικά άρθρα

eforia
Μόνο ένας στους τρεις Τρικαλινούς κατέθεσε φορολογική δήλωση μέχρι σήμερα , λίγες ημέρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας [ 30/6 ] .
Σύμφωνα με υπολογισμούς στελεχών της Εφορίας Τρικάλων από τους 85 χιλιάδες περίπου Τρικαλινούς που καταθέτουν φορολογική δήλωση μέχρι σήμερα προσήλθαν 28 – 30 χιλ. περίπου . Ακριβή στοιχεία είναι δύσκολο να εντοπισθούν δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δηλώσεων γίνεται ηλεκτρονικά.

Εν τω μεταξύ λήγει την ερχόμενη Παρασκευή η προθεσμία της ρύθμισης των εκατό δόσεων με πληρωμή και ταυτόχρονη διαγραφή προσαυξήσεων.

Σε τοπικό επίπεδο πάντα , η νέα ρύθμιση των 100 δόσεων όσον αφορά την προσέλευση των φορολογουμένων , από τις 15 χιλ. περίπου πολιτών έχουν προσέλθει μέχρι σήμερα περίπου 8.100 .

eforia a
Την απόφαση να παραταθεί για ακόμη 20 μέρες ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους οι φορολογούμενοι προκειμένου να συμπληρώσουν και να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος για το 2014 έλαβε η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών.

Με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, η προθεσμία για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων που έληγε στις 30 Ιουνίου παρατείνεται μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Με τον τρόπο αυτό ικανοποιείται ένα αίτημα των φοροτεχνικών αλλά και των πολιτών οι οποίοι είχαν πρόβλημα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις τους λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος και του μεγάλου αριθμού δηλώσεων που έπρεπε να κατατεθούν μέσα σε στενό χρονικό πλαίσιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης