"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τρίκαλα: Στην… ουρά και με υπομονή για μία σακούλα με λάδι και όσπρια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Περιμένοντας υπομονετικά για μία σακούλα με λίγα τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, ξεκίνησε σήμερα η νέα διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Δήμου Τρικκαίων που είναι ενταγμένοι στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Διανομή τροφίμων - Τρίκαλα

Στον χώρο των αποθηκών του Ο.Σ.Ε., όπου και γίνεται η διανομή, ο συνωστισμός των δικαιούχων του επισιτιστικού προγράμματος ήταν εμφανής, με τους εργαζόμενους των εμπλεκόμενων Κοινωνικών Υπηρεσιών να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Στην παρούσα φάση διανεμήθηκαν λάδι, όσπρια, καθαριστικά καθώς και πάνες για οικογένειες με μικρά παιδιά, με τον συνολικό αριθμό των δικαιούχων και των προστατευόμενων μελών τους στον Δήμο Τρικκαίων να φτάνει τις 4.000, σύμφωνα με τις σχετικές καταστάσεις της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης.

Η όλη διαδικασία διεκπεραιώνεται από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων με την επωνυμία ”ΣΤΗΡΙ – ΖΩ”, με τον Δήμο Τρικκαίων να είναι ο επικεφαλής εταίρος.

Θα ολοκληρωθεί, δε, την Πέμπτη 31 Μαρτίου, με τους δικαιούχους να προσέρχονται ανάλογα με το γράμμα που ξεκινά το επώνυμό τους και συγκεκριμένα σήμερα και αύριο για τα επώνυμα που αρχίζουν από Α έως Μ και την Τετάρτη – Πέμπτη για τα επώνυμα που αρχίζουν από Ν έως Ω.

ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης