"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Τρελό γέλιο με τους πρώην και νυν διευθυντές των Κέντρων Υγείας Καλαμπάκας και Πύλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πριν από ένα μήνα οι πρώην διευθυντές των Κέντρων Υγείας Πύλης και Καλαμπάκας , Μιχάλης Βενιζέλος και Γιάννης Μάντζιος αποχώρησαν λόγω σύνταξης με Διαπιστωτική Πράξη Απόλυσης.

Πριν από είκοσι ημέρες, υπεύθυνος για τον συντονισµό της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας ορίστηκε ο γιατρός Ζήσης Κελεπούρης ο οποίος μάλιστα μέσω της ΤrikkiPress δέχθηκε χιλιάδες συγχαρητήρια από αναγνώστες ενώ στο Κέντρο Υγείας Πύλης παρόμοια καθήκοντα ανέλαβε ο Ι. Κουτσονάσιος ο οποίος μάλιστα είχε αναρτήσει και “διάγγελμα” με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

‘Ερχεται τώρα το Υπουργείο Υγείας ,Ν.4950/2022. ΦΕΚ 128/Α/2-7-22 , σύμφωνα με το οποίο ο Μιχάλης Βενιζελος και ο Γιάννης Μάντζιος μπορούν να παραμείνουν στην υπηρεσία τους αφού καταθέσουν αίτηση επιστροφής.

Σε μια τέτοια εξέλιξη οι νέοι διευθυντές θα πρέπει να επιστρέψουν στα καθήκοντα των πρώην υπηρεσιών τους ή θα παραμείνουν δ/ντες στα Κέντρα Υγείας;

Αν παραμείνουν , οι πρώην διευθυντές θα είναι πιο κάτω και υπό τις “διαταγές” των νέων διευθυντών .

Παρόμοια είναι η κατάσταση και σε άλλα Κέντρα Υγείας της χώρας.

Η κατάσταση είναι για γέλια.

 Εμείς αντιμετωπίζουμε τις διάφορες άσχημες καταστάσεις με χιούμορ και όχι σαν την Μάρθα Βούρτση.

Είναι μία ακούσια αντίδραση σε πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας τα οποία ο εγκέφαλός μας δεν μπορεί να επεξεργαστεί.

Πραγματικά η παραπάνω υπόθεση είναι για γέλια.

Δεν το αναλύω, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κιθαρίστα(Βενιζέλος)η ντράμερ(Κουτσονάσιο)…?διαλέχτεεεεε…Και βεβαίως..βεβαίως..ας μην ξεχάσουμε οτι ο νόμος είναι κομμένος και ραμμένος για την πολύτιμη προσφορά του ψυχιάτρου μας…Μπράβο στο Υπουργείο Υγείας που έκανε αυτές τις φοβερές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας….Κανένα διορισμό γιατρού στις ειδικότητες πρώτης γραμμής θα κάνει?ας ελπίσουμε οτι θα το πράξει κατά την προεκλογική περίοδο..

  2. Βιάστηκε ο Κουτσονάσιος να καθαρίσει το γραφείο απο την χαρτούρα που είχε στοιβαγμένη ο Βενιζέλος…άντε Γιαννάκη ξαναβάλτα πάλι..και είναι και πολλά παναθεμάτα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης