"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

ΤΡΙΚΑΛΑ – Ένταση με γονείς θυμάτων των Τεμπών στην παρέλαση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένταση λίγο πριν ολοκληρωθεί η παρέλαση στα Τρίκαλα

Οι οικογένειες Δημήτρη, Νίκου και Σοφίας Πλακιά παρακολούθησαν όλη την παρέλαση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων. Όμως κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλαση, κινήθηκαν κατά των αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού και της Πυροσβεστικής γιατί αυτοί απέδωσαν τις προβλεπόμενες τιμές, εκτοξεύοντας μάλιστα διάφορες αιχμές όσο αφορά την ερευνητική διαδικασία στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο κ. Δημήτρης Πλακιάς μετά το συμβάν δήλωσε στα μέσα τα ακόλουθα: «Είδατε μια νεολαία να παρελάζει χωρίς να γυρίζει τα κεφάλια στους επισήμους. Αισθανθήκαμε σαν να βλέπαμε τα κορίτσια. Ξεκινάει η παρέλαση της πυροσβεστικής με κόρνες. Περιμέναμε από την πυροσβεστική και το στρατό μια καλύτερη αντιμετώπιση όχι σε εμάς αλλά στα παιδιά που χαθήκανε άδικα. Ζητάμε συγνώμη από όλα τους πολίτες των Τρικάλων».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς την οικογένεια Πλακιά. Σας συμπονώ ως γονιός μέσα από τα βάθη της ψυχής μου. Έκλαψα πολλές φορές για το τραγικό αυτό συμβάν που μας σημάδεψε όλους- και ακόμη περισσότερο εσάς- και είμαι γεμάτος οργή για την απόπειρα συγκάλυψης των πραγματικών ενόχων, πέραν του αδαούς ηλίθιου σταθμάρχη. Χθες βράδυ συζήτησα με τα παιδιά μου εάν θα πρέπει να ανταποκριθούν στο κάλεσμά σας, στο συμβολισμό της μη απόδοσης τιμών στους επισήμους. Με αίσθημα τιμής απέναντι στα αδικοχαμένα σας κορίτσια και περηφάνεια που θα τους δίνονταν η ευκαιρία να αντιδράσουν συμβολικά, έπραξαν αυτό που ζητήσατε με ανακοίνωση σας στα social media τις προηγούμενες ημέρες. Όμως σήμερα συνειδητοποίησα ότι παραπλανήσατε όλη τη νεολαία του νομού μας. Εσείς πριν την παρέλαση, όπως φαίνεται σε όλα τα ΜΜΕ, αποδώσατε τιμές σε όλη την πολιτική ηγεσία του τόπου- και με ιδιαίτερη περίσσεια αβρότητα στον υπουργό κύριο Σκρέκα- και την αστυνομία, ενώ καταφερθήκατε με χυδαίες ύβρεις και εκφράσεις κατά της πυροσβεστικής και του στρατού επειδή τόλμησαν να αποδώσουν τιμές στους ίδιους επισήμους που εσείς πριν λίγη ώρα ασπαζόσασταν! Ο στρατός δεν κάνει πολιτική και είναι υποχρεωμένα τα στελέχη του να τηρούν τα πρωτόκολλα, είτε γουστάρουν, είτε δεν γουστάρουν αυτούς που έχουν απέναντι. Είναι κρίμα τώρα που όλη η Ελλάδα συσπειρώθηκε στο δίκαιο του αγώνα των τραγικών οικογενειών των Τεμπών, να ρίχνετε νερό στον μύλο των Πορτοσάλτηδων. Μπορείτε να ακολουθήσετε το αξιοπρεπές παράδειγμα της κυρίας Καρυστιανού. Η δύναμη που σας έδωσε ο κόσμος και τα παιδιά μας, που ενώθηκαν μαζί σας, είναι για να φωνάξετε πιο δυνατά! Όχι για να βρίσετε πιο δυνατά!

  2. Όταν μια οικογένεια θρηνεί 3 παιδιά και έχει τέτοια αντιμετώπιση από το επίσημο κράτος…όλοι εμείς οφείλουμε να σιωπούμε,να κατανοούμε και να θυμόμαστε πως με την ατιμωρησία την επόμενη φορά θα θρηνούμε εμείς….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης