"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Η Κατερίνα Παπακώστα στα Γιάννενα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών κ. Κατερίνα Παπακώστα, μετά από τις αντιδράσεις και τις ανακοινώσεις των οικογενειών των αδικοχαμένων κοριτσιών από το Καστράκι, δεν έδωσε το παρών στην εξέδρα των επισήμων στα Τρίκαλα σήμερα.

Οι οικογένειες των θυμάτων είχαν απευθύνει ανοιχτή επιστολή τονίζοντας ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους υπόλοιπους βουλευτές του Νομού αλλά μόνο με την ίδια και  ζητούσαν ως ελάχιστο σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων να μην παραστεί στις εκδηλώσεις..

Πυροσβεστικά λειτούργησε ο πρόεδρος της βουλής ο οποίος έβγαλε από την δύσκολη θέση την βουλευτή Τρικάλων καθώς την όρισε ως εκπρόσωπό του στις εορταστικές εκδηλώσεις των Ιωαννίνων.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα

Σύμφωνα με δηλώσεις της, θεώρησε ύψιστη τιμή να εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και έτσι παρευρέθηκε σήμερα στα Ιωάννινα για τον διπλό εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ύψιστη τιμή κ. Παπακώστα, είναι να τιμήσετε τον όρκο του πτυχίου σας, να λάμψει η αλήθεια για το έγκλημα των Τεμπών και να σαπίσουν στη φυλακή όλοι οι υπεύθυνοι.
    Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμη ποια είναι η ύψιστη τιμή, όταν συμμετέχετε στην εξεταστική επιτροπή για τα αθώα θύματα των Τεμπών, πρέπει να παραιτηθείτε.
    Είναι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε, ως ένδειξη σεβασμού απέναντι τους και απέναντι στις οικογένειές τους, για όσα δεν έχετε μπορέσει ή για όσα δεν έχετε κάνει μέχρι σήμερα για αυτό το θέμα.

  2. Ύψιστη τιμή και για τους ψηφοφόρους σας κ. Παπακώστα θα ήταν εάν είχατε αρνηθεί τη συμμετοχή σας στη γέλια εξεταστική της Βουλής και κυρίως ύψιστη τιμή στα νεκρά κορίτσια και στους σοβαρά τραυματίες του του νόμου σας!

  3. Έπρεπε να πάτε στην παρέλαση και να κοιτάξετε κατάματα την οικογένεια Πλακιά..η στάση σας στην εξεταστική επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών ήταν απαράδεκτη.Δεν ξεπουλάμε τα πάντα κ.Παπακώστα για μια βουλευτική καρέκλα?

    • Μα που χάθηκε η ντροπή μάτην βρούνε αυτοί; Δυστυχώς όλα γιαμια μελλοντική θεσουλα. Όλοι το ξέρουμε. Ντροπή και ονο από όλους τους πολιτικούς και ποσομαλιστα να είναι συντοπίτες μας. Νιώθω τόσο μίσος όλοι υπεύθυνοι είναι αλλά προσπαθούν και εξακολουθούν να αλλοιώνουν το φρικτό έγκλημα που εξέτισε τους χάθηκαν τόσες ψυχές έχει ο Θεός γυρίσματα δεν αφήνει κάτι ανταποδίδει καταστασεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης