"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ 160 ευρώ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τον ανήφορο έχουν πάρει και τα καύσιμα. Σήμερα, η τιμή της βενζίνης είναι στα ύψη. Συγκεκριμένα, η τιμή της αμόλυβδης έχει ήδη αυξηθεί, πλησιάζοντας ή και ξεπερνώντας σε κάποιες περιοχές τα 2 ευρώ το λίτρο.

Μια οικογένεια θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν  επιλέξει να ταξιδέψει οδικώς και να πληρώσει και ξενοδοχείο, σε κάποιον δημοφιλή προορισμό.

Για μια εκδρομή από την Αθήνα στα Τρίκαλα, μετ’ επιστροφής, διαδρομή συνολικά 650 χλμ., και με μέση τιμή της αμόλυβδης τα 1,92 ευρώ το λίτρο, το κόστος για τα καύσιμα είναι περίπου 110 ευρώ. Τα διόδια κοστίζουν:

Για την διαδρομή Αθήνα-Τρίκαλα οι τιμές διοδίων μέχρι τη Λαμία,  13,80€ και οι σταθμοί διοδίων  που λειτουργούν στο τμήμα Ξυνιάδα-Τρικαλα:

  • Μετωπικός Σοφάδες: 3,40€
  • Μετωπικός Τρίκαλα: 2,15€
  • Να προσθέσουμε 2 καφέδες και δύο τυρόπιτες 10 ευρω

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι οι αγορές, ηλίθιοι. Τι δεν καταλαβαίνετε; Και στο κάτω-κάτω τι δουλειά έχετε στην Αθήνα; Τα πάρκινγκ τα προσθέσατε; Καθίστε στα αυγά σας χωριάτες.
    Έτσι δεν είναι;

  2. Nα φυτέψουμε “λεφτόδεντρα” στο δρόμο, “με ένα νόμο και ένα άρθρο” και μετά “δεν πληρώνω”!

    Δοκιμασμένες λύσεις του 2015, για προεκλογική εκστρατεία προ ευρω-εκλογών….

  3. Λεφτόδεντρε, κόπι πέιστ κάνεις, έτσι; Έλα παραδέξου το, δεν είναι ντροπή το κόπι πέιστ. Ντροπή είναι το περιεχόμενο που έκανες κόπι και κάνεις πέιστ

  4. Τι δουλειά έχετε στην Αθήνα χωριαταρααίοι Τυρικαλινοί εεε;; Που θέλετε και πρωτεύουσα να χαλάτε παράδες, εδώ έχετε γκαβά λεωφορεία, drone και ρομποτ delivery με ερπύστριες για τις κατσικόστρατες μέσα στην πόλη για τα φάρμακα από τα παππούδια , αυτόματοι εκδότες πιστοποιητικών, πλατεία με μπακακάκια και νεροχέλωνες και το βασικότερο το Δημητράκη τοπικό ήρωα που μας ξεγκαφάλεψε…….. Για το λόγο αυτό αυξήσαμε τα διόδια για να φυτεψουμε λεφτόδεντρα να ταϊσει το Μητσοτακεϊκο, δεν βγαίνουν οικονομικά πλέον αυγάτεψε το σόι …. Καθήστε στα αυγά σας και μην κραινετε νιπ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης