"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Νέες αυξήσεις στα διόδια: Από 38,40 ευρώ στα 85,50 η διαδρομή στην Εγνατία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αυξήσεις που θα αγγίξουν το 120% στα διόδια από την Αλεξανδρούπολη έως και την Ηγουμενίτσα, αναμένονται σύντομα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δέλτα Τηλεόρασης, οι οδηγοί που θα διέρχονται από την Εγνατία Οδό   θα πρέπει να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς τα ποσά είναι αρκετά τσουχτερά.

Ενδεικτικά το ταξίδι Αλεξανδρούπολη – Ηγουμενίτσα θα στοιχίζει πλέον 85,5 ευρώ από 38,40 και φυσικά αυτό αφορά μόνο τα διόδια  ενώ για τις νταλίκες το κόστος ανεβαίνει από τα 130 στα 300 ευρώ, για ό,τι αυτό σημαίνει και για τα εμπορεύματα που μεταφέρουν.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρόταση για την επίλυση του θέματος: Να σε ρωτάει ο υπάλληλος στο ταμείο, είστε στο 41 τακατό; Νέες, αυξημένες τιμές. Όχι; παλιές τιμές. Έχω περιέργεια τι θα δηλώσει το ΣΧΟΛΙΟ, ο POLITIS, ο Δικαιωματιστές κλπ. Πανούργο ε;
    ΥΓ. Η αλήθεια είναι, ότι ήθελα να γράψω ”να πάτε στο δι@ολο και να ξηλωθείτε ανόητοι” αλλά να, με έφαγε η ρημάδα η ευγένεια…

  2. Τότε να αυξήσουμε το ΦΠΑ , για να πληρώσουν όλοι τα κρατικά έργα στην ΕΓΝΑΤΙΑ…
    Ή να βγούμε από το ΕΥΡΩ και να την κλείσουμε οριστικά, αφού δεν θα έχουμε συνάλλαγμα για εισαγόμενα καύσιμα και αυτοκίνητα.

      • Όταν σας πιέζει η αλήθεια για το Γιάνη βρίζετε, αφού δεν έχετε εναλλακτικές βιώσιμες.

    • Απέφυγε τα άλλα τρία ονόματα, απέφυγε την ερώτηση (τι πιο σύνηθες) και εμφανίζεται ως ΔΗΜΗΤΡΕΣ κλπ. Μας λέει να βγούμε από το ευρώ ,για να φοβηθούμε δηλαδή. Όπως έλεγαν οι μπασκίνες παλιά: εάν φύγουμε από το ΝΑΤΟ θα έρθουν οι …κομμουνιστές. Κάποτε μας έλεγε για την Αγγλία, ότι μόλις φύγει από την ΕΕ θα πεινάσει, δεν θα έχει φάρμακα και ούτε …κωλόχαρτα (τι έχουν πάθει με το σπάνιο αυτό υλικό όλοι τους;)
      ΥΓ. Κυρίες και κύριοι, αυτό είναι το ΣΧΟΛΙΟ, δεν αλλάζει. Θα ακούτε τα ίδια και τα ίδια (10 προτάσεις δηλαδή) μέχρι της εξόδου της ψυχής του. Για το χούι του, μην ελπίζετε…

      • Mας παριστάνεις τον γνώστη οικονομικών και συγκρίνεις το BREXIT με το GREXIT?
        Τι σχέση έχει μια ισχυρή, βιομηχανική, εξαγωγική χώρα, με δικό της ισχυρό νόμισμα, πρόσφατη αυτοκρατορία και δική της ΕΟΚ μέσω της Κοινοπολιτείας, με την Ελλαδίτσα με ΔΗΜΗΤΡΕΣ και όλο το χρεός της σε ευρώ, που εισάγει τα πάντα ?

        • ΣΧΟΛΙΟ (και άσε τις π@π@αρες με τα διάφορα ονόματα, κούρασες) η ισχυρή αυτή χώρα που αναφέρεις, είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ από τη δική σου κατά 1.678 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Έγινε όνομα, από τη λεηλασία των αποικιών της. Απλώς εδώ κατοικούν 40,56% γουρνοκέφαλοι και δε καταλαβαίνουν την τεράστια αξία της, σε όλους τους τομείς. Το μόνο που τους ενδιαφέρει (και το ανήγαγαν σε ιδεολογία)είναι η αρπαγή.Πρόσφατα έφεραν …Ολλανδούς για να τους πουν από που θα πάνε τα νερά (στο χωριό μας). Δεν έβαζαν καλύτερα το σύντροφο Ταμήλο;
          ΥΓ. Πριν το GRIN, ο καθείς πονεμένος είχε καταθέσεις στις Ελληνικές τράπεζες. Τώρα, χρέη (στις ξένες τράπεζες).

          • Τι μας λες, κατάλαβες επιτέλους πως γίνονται οι αυτοκρατορίες?
            Τα κράτη δεν έχουν ηθική, έχουν συμφέροντα.

            ΥΓ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ η γενιά σου την Ελλάδα , για αυτό είχαμε ΜΝΗΜΟΝΙΑ και GRIN αντί για άτακτη χρεωκοπία με ΔΗΜΗΤΡΕΣ και GREXIT. Να ξαναδιαβάσεις οικονομικά διότι με τα χρόνια ξέχασες ότι ήξερες.

            • Trikalinos στις 14:40. ΔΗΜΗΤΡΕΣ ΣΤΙς 14:53. Λίγο πριν ξαποστάσει το μεσημέρι. Περιμένουμε το απόγευμα να μας γράψει τα υπόλοιπα. Β.Κορέα, Γκουλάγκ, Λεφτόδεντρα.
              ΥΓ.Φυσικά με άλλο όνομα.

  3. Η αλήθεια είναι ότι έχετε διαλύσει τη χώρα. Σιγουρατζήδες και ανίκανοι να διαχειριστείτε οτιδήποτε. Πάρτε δρόμο. Δεν μπορούμε να διαθέσουμε έναν κουβά λεφτά για να μετακινηθούμε μέσα στη χώρα μας.

    ΥΓ: Δεν σας βρίζουμε ακόμα αλλά αν συνεχίσετε έτσι, θα κοπεί η ευγένεια.Μάλλον δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα των περισσοτέρων πολιτών και θα προσγειωθείτε απότομα.

  4. Επειδή οι περισσότεροι λένε για 41% κλπ, να τους θυμίσω και οι προηγούμενοι και οι προπροηγούμενοι κλπ αυξήσεις κάνανε.
    Πείτε μου έναν που έκανε μειώσεις.
    Όλοι τους για τους “νταβατζήδες” δουλεύουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης