"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13 C
Trikala

ΤΡΙΚΑΛΑ – Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση με επίκεντρο την επέτειο του εγκλήματος στα Τέμπη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση έστειλαν  οι Τρικαλινοί καθώς με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους απ’ το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη, εργαζόμενοι, φοιτητές, σωματεία και οργανώσεις ένωσαν τις φωνές τους για απονομή δικαιοσύνης στη μνήμη των 57 θυμάτων, καλύτερους μισθούς για καταπολέμηση της ακρίβειας και δημόσια δωρεάν παιδεία και υγεία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στους δρόμους επίσης ήταν μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες, γιατροί, νοσηλευτές, αγρότες, δημόσιοι υπάλληλοι. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στάνλεϋ, ου, ου…
    Έφτασαν τα μαντάτα Αμερικανάκι μου; Ο πρώτος Τρικαλινός ήταν στον Σταθμό του τρένου και ο τελευταίος στην πλατεία Δεσποτικού. Ούτε στο πανηγύρι της πόλεως τέτοιος κόσμος. Και μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, 52 εβδομάδες…
    Άκουσε με: Μπορεί εκεί στας ΗΠΑ να είστε προηγμένοι σε προβλέψεις του τύπου ‘’τα σιδηροδρομικά ατυχήματα ξεχνιούνται σε 7 εβδομάδες’’ αλλά εδώ όμως είναι Ελλάδα. Ξέρουμε, θα μας πεις ‘’στις προηγούμενες εκλογές, τα κατάφερα, το ξεχάσατε;’’. Θα σε απαντήσουμε εμείς που δεν ‘’μασάμε’’ ούτε ‘’χάφτουμε αλογόμυγες’’ . Σιγά μην είσαι σύμβουλος του Πρωθυπουργού μας. Εντολέας απλός είσαι, όπως οι προηγούμενοι από το 1948. Και είχες ‘’στήσει’’ τον αγώνα εδώ και πολύ καιρό. Από τότε που -μέσω των Βησιγότθων- δώσατε ‘’χαρτζιλίκι’’ στο ανόητο τέκνο του πρώην υπαλλήλου σας (και εγγονό του μεγαλύτερου παπατζή της Νεοελληνικής Ιστορίας) για να μας φέρει στην αγκαλιά του ‘’ταμείου’’ σας. Κατόπιν ‘’παρουσιάσατε’’ από το πουθενά, το χαμογελαστό ανάλογο παιδί, να περάσει τη συμφωνία που θέλατε βορείως, για να ‘’πατήσετε’’ εκεί πόδι. Μόλις σας έκανε τη ‘’δουλειά’’ (τη βοηθεία ενός …Ποταμού, που κατόπιν στέρεψε), παρουσιάσατε το Μωυσή, που σας κάνει περισσότερες. Τι Αλεξανδρούπολη, τι όπλα (μας) πάλι βορείως, τι εμβόλια, τι να παντρεύεται ο Μήτσος τον Κίτσιο, τι ‘’η συνθήκη της Λοζάνης είναι παρωχημένη’’. Φυσικά, αμείβετε και τους σημερινούς τελάληδες, να ‘’ενημερώνουν’’ τον κόσμο, περί του σωστού. Πάλι θα μας πεις ‘’είναι οι αγορές, ηλίθιοι’’. Σε πληροφορούμε, ότι ο χαρακτηρισμός άπτεται των τελευταίων εν σειρά, υπαλλήλων σου. Και εάν θέλεις απόδειξη, φέρε τους μπροστά στην κάμερα, να τους κάνουμε εμείς ερωτήσεις. Όχι …έγκριτοι (εκ ποιου;) δημοσιογράφοι, με στημένες ερωτήσεις(ειδικά επάνω σε …άχυρα). Τότε ίσως οι πολίτες αντιληφθούν τα ‘’μεγέθη’’ που τους κυβερνούν, είτε είναι του Χάρβαρντ, είτε όχι.
    Ο ‘’κρυφός’’ σου άσσος στο μανίκι, ο Γ΄, που κουνάει ευκόλως το δάκτυλο, ‘’κάηκε’’ στα Τέμπη. Σε βλέπω να τον πετάς στην πυρά οσονούπω, επαληθεύοντας τη λαϊκή ρήση: ο πρώτος δημιουργεί, ο δεύτερος συντηρεί, ο τρίτος καταστρέφει. Και μην μας ‘’λες’’ στους διαύλους, άλλα νέα για τον Παύλο, χορτάσαμε.
    Φιλικά, Στάνλεϋ. Βρες ένα άλλο κόλπο να ξεμπερδέψεις την κατάσταση. Ούτε ο μουσάτος που μοιράζει φαγητά και παίζει φρουτάκια, ούτε ο παλαιοχριστιανός στα λαγούμια, ούτε το …συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (που θα ζήλευαν οι Μόντι Πάιθον), ούτε το φιλί της …Μπάρκα, θα μας αποσπάσει την προσοχή. Μέχρι τέλους, θα παλεύουμε για το αυτονόητο: την αποκατάσταση της Δικαιοσύνης, με απώτερο σκοπό να μη ξαναζήσουμε αυτόν τον όλεθρο και συνάμα, τον εξευτελισμό παντοιοτρόπως της χώρας μας.
    Το φταίξιμο μας: την 1/3/2023 έπρεπε (για να στείλουμε μηνύματα στους απανταχού …Φαλμεράιερ) να πάμε να ξηλώσουμε τις σιδηροδρομικές γραμμές. Δικές μας είναι, όχι των Ιταλών.
    Jim Riflevinegar.
    Υ.Γ. (Μακροσκελές). Ως πολίτης, οφείλω να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη από τους κ.κ. Βενιζέλο, Διώτη, Παπακωνσταντίνου. Διότι κάλλιστα μπορούν να με πουν: Εσύ ρε …ξεφτίλα φωνάζεις; Που χάσατε 3 (τρία) ολόκληρα βαγόνια αμαξοστοιχίας, κοντά 20 μέτρα το καθένα; Εμείς ένα τόσο δα …στικάκι 1×3 cm, μας …παρέπεσε και μας είπες τόσες κουβέντες. Αλλά, από μωρό, τέτοιος ήσουν…

      • Απάντηση: Θρι λιτλ μπερντς γουέαρ σίτινγκ εντ γουέαρ σμόκινγκ ταμπάκο.
        ΥΓ. Σε παραδέχομαι τρικυμία (λέμε τώρα). Επαληθεύεις τον παλαιό μου καθηγητή, Ευάγγελο Λεμπέση.

      • Για να έχεις τρικυμία στο κρανίο, πρέπει το περιεχόμενο του να είναι σε υγρή κατάσταση, ζουμί δηλαδή. Εάν είναι στερεό μέσα, είναι δύσκολο, εάν είναι αέριο, πάει αλλού η περίπτωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης