"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.9 C
Trikala

Τρικαλινή Δημοσκόπηση «για γέλια και για κλάματα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δημοσκόπηση Πασοκικού ενδιαφέροντος μετρά “λειψό ψηφοδέλτιο” και βγάζει βουλευτή τον Γιώργο Οικονόμου με 65% 29 Νοεμβρίου, 2022

Είδαμε δημοσκόπηση με αντίπαλο τον «κανένα» , είδαμε δημοσκόπηση με υποψηφίους που ούτε καν πέρασε από το μυαλό τους να κατέβουν, ήρθε και η σειρά να δούμε δημοσκόπηση να μετρά το μισό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

H μόνη εξήγηση γι` αυτή την έρευνα ψήφου είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αποφασίσει λόγω αδυναμίας, να κατέβει με τρεις υποψήφιους.

Η εν λόγω «Πασοκική» δημοσκόπηση – τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιοποίησε το ράδιο-Ζυγός -, μέτρησε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα στο 17% !! και τρεις από τους έξι υποψήφιους να καταγράφουν την ακόλουθη δυναμική:

Γιώργος Οικονόμου 65%, Γιώργος Ηλιάδης 35%, Σωτήρης Μπλέτσας 25%.

Μέχρι αυτή τη στιγμή ουδείς έχει αναλάβει την «ευθύνη» για την παραγγελία αυτής της δημοσκόπησης, η οποία κατοχυρώνει έδρα στο ΠΑΣΟΚ και σίγουρο βουλευτή τον Γιώργου Οικονόμου με ένα «σταλινικό» ποσοστό που πλησιάζει το 65%.

Ποσοστό που ναι μεν μπορεί να ειπωθεί ότι συμβάλει στην διεύρυνση της δύναμης του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα (17% ) σε επίπεδο πολύ μεγαλύτερο από όσο δίνει ο μέσος όρος των δημοσκοπήσεων πανελλαδικά, από την άλλη και κατά γενική ομολογία, αποτελεί τον ανασταλτικό παράγοντα για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου καθόσον δεν προκύπτουν πρόθυμοι «να κουβαλήσουν νερό» όπως λένε χαρακτηριστικά οι παρ ολίγον συνυποψήφιοι του Γ. Οικονόμου.

Υπάρχουν ωστόσο και ο υπεραισιόδοξοι υποστηρικτές της άλλης άποψης που ικανοποιούνται με την αύξηση του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ τοπικά, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την αδυναμία στελέχωσης του ψηφοδελτίου.

“Αφού την δουλειά μας την κάνουμε με τρεις (οι περισσότεροι εννοούν τον εξής έναν, δηλαδή τον Οικονόμου) δεν μας προβληματίζει αν θα κλείσει και πως το ψηφοδέλτιο”, υποστηρίζουν αρκετοί ,αν και υπάρχει η ακόμη πιο προωθημένη Πασοκική εκτίμηση που θέλει την ελπίδα να πεθαίνει τελευταία.

“Αν η Νέα Δημοκρατία με επτά υποψηφίους παίρνει στο Νομό Τρικάλων 35%, και το ΠΑΣΟΚ με τρεις υποψηφίους παίρνει 17% ,όταν ολοκληρωθεί και το ψηφοδέλτιο θα παίξουμε ακόμη και την πρωτιά με την Νέα Δημοκρατία“.

Σωτήρης Μπλέτσας

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πληρωμένα γκάλοπ,με αποτελέσματα μαϊμού ,προκειμένου να περάσουν ψεύτικα μηνύματα στην κοινωνία..ο κόσμος είναι θυμωμένος και οι πρίγκιπες της πολιτικής ,κινδυνεύουν να μετατραπούν σε βατράχια..

  2. Στο ΠΑΣΟΚ δύο θα είναι οι υποψήφιοι… Ο Οικονόμου και ένας υποψήφιος που θα εκφράζει το όλον αντι-Οικονομέϊκο ΠΑΣΟΚ.. Οι υπόλοιποι θα είναι οι γλάστρες του ψηφοδελτίου..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης