"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Τσίπρας από Κιλελέρ: «Ο τόπος δεν μπορεί να προχωρήσει μόνο με τον τουρισμό – Ανάγκη για ένα νέο παραγωγικό συμβόλαιο»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εμείς βρισκόμαστε εδώ για ενώσουμε τη φωνή μας με τις φωνές δεκάδων χιλιάδων αγροτών και κτηνοτρόφων προκειμένου η Πολιτεία να στηρίξει τις άμεσες ανάγκες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από το Κιλελέρ στην περιοδεία που θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλία προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών συνεταιρισμών.

Αναλυτικά ανέφερε: «H κατάσταση που βιώνει ο αγροτικός κόσμος επιδεινώνεται. Δυστυχώς δεν υπάρχει η αίσθηση έστω να κατανοεί η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατία τα προβλήματα. Μετά την πανδημία και την αδράνεια της αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων το κύριο συναίσθημα που καταλαμβάνει τους αγρότες είναι η αβεβαιότητα για το μέλλον.

Βρισκόμαστε σε έναν ιστορικό τόπο, όπου στο Κιλελέρ οι αγρότες με αγώνα διεκδίκησαν τα δικαιώματά τους. Έτσι και σήμερα πρέπει να διεκδικήσουμε με σχέδιο. Ο τόπος δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά μόνο με υπηρεσίες και τουρισμό. Μία χώρα που δεν παράγει κι εξάγει δεν μπορεί να πάει μπροστά.

Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να ενώσουμε τη φωνή μας με τις φωνές δεκάδων χιλιάδων αγροτών και κτηνοτρόφων προκειμένου η Πολιτεία να στηρίξει τις άμεσες ανάγκες. Αλλά και να συζητήσουμε για την ανάγκη ενός νέου παραγωγικού συμβολαίου».

Στη συνεχεία ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών της περιοχής, στην κεντρική πλατεία του Κιλελέρ, ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων-Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας και θα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του συνεταιρισμού.

tinealarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης