"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.2 C
Trikala

“Των Τρικάλων τα παιδιά” σε ζεϊμπεκιές στην “Αλεπού” αρχές του ’80…!

lafarm

Σχετικά άρθρα

aot_02

Διοικητικό συμβούλιο, παίκτες και φίλοι του ΑΟ Τρίκαλαδιασκεδάζουν στην “Αλεπού” άνοιξη του 1983 γιορτάζοντας μια επιτυχία της ομάδας.
www.fatsimare.gr
Το κλίμα που επικρατούσε τότε στο στρατόπεδο του ΑΟΤ ήταν πολύ καλό, διοίκηση και παίκτες, η πλειοψηφία τους Τρικαλινοί ήταν σαν μια οικογένεια και μετά από κάθε επιτυχία δεν έχαναν την ευκαιρία να το γιορτάσουν.
Ήταν… “έθιμο” βλέπετε τότε μετά το “Τρίκαλα Τρίκαλα τα γήπεδα αντηχούν”, αμέσως μετά να…“αντηχούν” και τα πιάτα στα μπουζούκια !
“Καθαρό παιχνίδι, σε όλα ιππότες” αλλά και… “πρώτοι” στο χορό οι παίκτες της ομάδας…
“Μπροστάρηδες” αλλά και… “το χέρι στην τσέπη” οι διοικούντες , πρόεδρος, γενικός αρχηγός, ταμίας, σύμβουλοι, με τις οικογένειές τους, όλοι μαζί…
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα από τον ιστορικό αυτό χώρο, το “σημείο αναφοράς”στην διασκέδαση της πόλης εκείνη την εποχή την “ΑΛΕΠΟΥ” με παίκτες και διοίκηση να γίνονται “ένα” είναι χαρακτηριστικές…
Ο Αντώνης Ντόγκας στη ζεϊμπεκιά με τους Σωκράτη Τσαγκαδόπουλο (σταυροπόδι !) και τονΒασίλη Μπρουζούκη να χτυπούν παλαμάκια.
Δεξιά (τον κρύβει λίγο το χέρι ενός χορευτή) ο Γρηγόρης Ρακοβίτης φανατικός φίλος του ΑΟΤ που πρόσφατα έχει φύγει από τη ζωή.
Αριστερά στο τραπέζι διακρίνονται οι Τάκης Μπαλωμένος και Χρήστος Τσιρογιάννης νεαροί τότε φίλοι της ομάδας.
Ο Θανάσης Μπακάλης, στυλοβάτης της κυανέρυθρης άμυνας τότε χορεύει με τους Θανάση Δίπλακαι Κώστα Λέφα (δεξιά) να τον σιγοντάρουν.
Αριστερά ο Παύλος Μπεβενίου συνομιλεί με έναν παίκτη της ομάδας , δίπλα του ο Γρηγόρης Ρακοβίτης (μόλις διακρίνεται), στο ίδιο τραπέζι Τάκης και Ευρυπίδης Κωστόπουλος (“Ντελόν” και… “Ντελόν τζούνιορ” !), στο κέντρο πίσω η Αργυρούλα Μπρουζούκη σύζυγος του Βασίλη και δεξιά όρθιοι ο Σωκράτης Τσαγκαδόπουλος με την σύζυγό του Στέλλα.
Ο Σ. Τσαγκαδόπουλος παραγγέλλει πιάτα για τον χορευτή Βασίλη Μπρουζούκη, αριστερά με τα γυαλιά ο γυιός του Βασίλη Βαγγέλης Μπρουζούκης, δίπλα του ο “Ντελόν” Τάκης Κωστόπουλος και δεξιά ο Τάκης Λιούλιος επίσης μέλος της διοίκησης του ΑΟ Τρίκαλα τότε.
Διακρίνεται επίσης με τα πιάτα ο σερβιτόρος (αείμνηστος) Λάκης Ψαραντώνης

Άλλη μία φωτο με τον Βασίλη Μπρουζούκη (την έχουμε δημοσιεύσει και παλαιότερα) να χορεύει στην πίστα
Σειρά του προέδρου Σωκράτη Τσαγκαδόπουλου στο χορό, στο μπουζούκι ο Γιάννης Μερτσιωτάκης, σκυφτός ο Αντώνης Ντόγκας, ο Τάκης Μπρουζούκης πίσω από τον αδερφό τουΒασίλη φωνάζει τον σερβιτόρο Λάκη Ψαραντώνη να “ρίξει” πιάτα ενώ διακρίνονται ακόμη στην πίστα ο Γιώργος Γεωργίου τερματοφύλακας τότε στην ομάδα και δεξιά ο Λάκης Αρβανίτης να κτυπά παλαμάκια στον χορευτή…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης