"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Φωτιά Εύβοια: Δραματική έκκληση κατοίκου από το Πευκί – «Σας παρακαλώ βοηθήστε – Καιγόμαστε – Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά , με κατοίκους από περιοχών της Ιστιαίας – Αιδηψού να απευθύνουν δραματική έκκληση για εναέρια μέσα. Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στην τηλεόραση του OPEN γυναίκα από το χωριό  Πευκί, καταγγέλλει πως δεν έχουν εμφανιστεί εδώ και ώρες εναέρια μέσα».

«Σας παρακαλώ στείλτε εναέρια βοήθεια. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. (…) Έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Είμαστε στο Πευκί, θα το κάψει όλο το Πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Είναι δύο μέτωπα.

Δεν θα προλάβουμε, είναι συνωστισμός με τα αυτοκίνητα. Σας παρακαλώ κάντε κάτι! Μας έχουν αφήσει στο έλεος του θεού να καούμε. Είναι δύο μέτωπα, αν έρθουν δύο αεροπλάνα θα τη σβήσουν τη φωτιά. Θα καούμε!

Είμαστε στο δήμο Ιστιαίας, το βλέπουμε, έρχεται! Δεν μπορούμε να μετακινηθούμε εύκολα γιατί είναι όλοι πυρόπληκτοι εδώ. Έχουν έρθει από Μαντούδι, Αγία Άννα. Καιγόμαστε και λένε ότι είμαστε εντάξει», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν στον αέρα του Open ότι τα εναέρια μέσα δεν επιχειρούν στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης