"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Χρυσό για το Ούζο του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου στον Διαγωνισμό Θεσσαλονίκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην κορυφή των διακρίσεων του 24ου Διαγωνισμού “THESSALONIKI WINE & SPIRITS TROPHY” βρέθηκε ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου με το ΟΥΖΟ του να βραβεύεται χρυσό και να κατακτά την ειδική διάκριση «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΥΖΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ».

Το ΟΥΖΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ του Συνεταιρισμού μας, πιστό στην παράδοση και την ιστορία του Τυρνάβου που, αν και ελάχιστοι το γνωρίζουν γέννησε το ΟΥΖΟ, έχει σαν βάση του τα σταφύλια της περιοχής κάτι που μαζί με την συνταγή των αρωματικών και την τεχνική της απόσταξης το κάνει να ξεχωρίζει.

Εκτός από τη μεγάλη αυτή διάκριση του ΟΥΖΟΥ και άλλα προϊόντα του Συνεταιρισμού τιμήθηκαν με μετάλλια όπως το ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ , το ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ με Ασημένια Μετάλλια και Χάλκινα για το OLD SPIRIT παλαιωμένο Τσίπουρο Τυρνάβου, το ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΡΟΖΕ και ο ΡΟΔΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ.

Τα βραβεία παρέλαβαν η Διευθύντρια του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού κα Αναστασία Παναγιώτου και η Χημικός Οινολόγος κα Βάλια Βασιλείου.

Συμμετοχή του ΑΟΣ στο Οινόραμα 2024

Στο Οινόραμα, τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική οινική εκδήλωση της Ελλάδας, συμμετείχε το τετραήμερο 1 έως 4 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο, ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου, δίνοντας το παρόν στο ετήσιο ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου με τη συμμετοχή των πιο γνωστών οινοποιών απ’ όλη τη χώρα.

Δυναμική και εντυπωσιακή η παρουσία του Συνεταιρισμού σε ένα θεσμό που φέτος συμπληρώνει τα 30 χρόνια λειτουργίας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης