1ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού στη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Tο 1ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνει την Τρίτη 14 Ιουνίου ο Δήμος Φαρκαδόνας, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών 7 Δημοτικών σχολείων της π Tο 1ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνει την Τρίτη 14 Ιουνίου ο Δήμος Φαρκαδόνας, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών 7 Δημοτικών σχολείων της π Rating: 0

1ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού στη Φαρκαδόνα

1ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού στη Φαρκαδόνα

Tο 1ο Φεστιβάλ Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνει την Τρίτη 14 Ιουνίου ο Δήμος Φαρκαδόνας, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών 7 Δημοτικών σχολείων της περιοχής και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Το Φεστιβάλ, όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, θα έχει θεσμικό χαρακτήρα και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο εκ περιτροπής αμέσως μετά τη λήξη του διδακτικού έτους, στη Φαρκαδόνα, την Οιχαλία και τους Ταξιάρχες, ξεκινώντας φέτος από την έδρα του Δήμου. Η καλλιέργεια πολιτισμικής συνείδησης αλλά και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μαθητών της περιοχής, συγκαταλέγεται στους βασικούς στόχους του Φεστιβάλ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ανοιχτό Θέατρο του Δημαρχείου Φαρκαδόνας, στις 8 το βράδυ. Θα παρουσιαστούν, δε, εργασίες και δρώμενα μαθητών σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα:
*του 1ου Δημοτικού Σχολείυ Φαρκαδόνας (ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ KA2, με τίτλο «Read on the E.U. Road»)
*του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρκαδόνας (μουσικοκινητικά προγράμματα, παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια)
*του 1ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας (μουσικοχορευτικό δρώμενο, με τίτλο «Ασφαλή διακίνηση πεζών – ΚΟΚ Σήματα Κυκλοφορίας»)
*του Δημοτικού Σχολείου Ταξιαρχών (θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Μαθαίνω, προσέχω, δεν κινδυνεύω. Ταξίδι στη γνώση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο» – ποίημα «Αν» Κίπλινγκ)
*του Δημοτικού Σχολείου Πετρωτού (μουσικοχορευτικό δρώμενο με τίτλο «Τα μαθητικά τα χρόνια»)
*του Δημοτικού Σχολείου Σερβωτών (παραδοσιακοί χοροί) και
*του Δημοτικού Σχολείου Διασέλλου (μουσικοκινητική παράσταση με τίτλο «Ταξίδι στο πέλαγος»)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή