"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16 C
Trikala

Ξεκλειδώστε τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης με το Chat GPT: Δωρεάν ασύγχρονο σεμινάριο από το ΑΚΕΘ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ζούμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία έχει επηρεάσει δραστικά τη ζωή μας σε όλους τους τομείς. Προχωρά με γοργούς ρυθμούς και είναι σημαντικό να είμαστε ενήμεροι και προετοιμασμένοι για το μέλλον. Οι ανάγκες για γρήγορη, αποτελεσματική και προσιτή επικοινωνία έχουν αυξηθεί δραματικά.

Με βάση την αυξημένη ζήτηση και τη σημασία που έχει αποκτήσει η τεχνολογία ΑΙ στον κόσμο μας, οι συνεργάτες του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΑΚΕΘ) αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα σεμινάριο (ασύγχρονο) για όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το θέμα. Είναι προφανές ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη έχει εξελιχθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία και έχει επηρεάσει θετικά πολλούς τομείς της ζωής μας.
Η παρουσίαση περιλαμβάνει πληροφορίες για το ChatGPT ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα επεξεργασίας φυσικής γλώσσας, που βασίζεται στην τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης. Θα εξετάσουμε τις δυνατότητες που προσφέρει ο συγκεκριμένος αλγόριθμος και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τομείς, όπως η εκπαίδευση, η ψυχολογία, η υγεία και το marketing.

Σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό σχετικά με τις δυνατότητες και τις προκλήσεις που προκύπτουν από την εφαρμογή της τεχνολογίας ΑΙ. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ζωής μας και πώς μπορούμε να την αξιοποιήσουμε με υπευθυνότητα.
Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο https://www.aketh.gr/seminario-chatgpt?rCH=2 και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο χωρίς καμία χρέωση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε την παρουσίαση ενδιαφέρουσα και ενημερωτική. Μη διστάσετε να μοιραστείτε αυτήν την πληροφορία με οποιονδήποτε άλλον θεωρείτε ότι μπορεί να ενδιαφερθεί. Η τεχνολογία προχωρά με γοργούς ρυθμούς και είναι σημαντικό να είμαστε ενήμεροι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης