260 φοιτητές θα εισαχθούν σε ΤΕΦΑΑ και ΤΕΙ τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά Reviewed by Momizat on . Μειωμένος κατά 495 θέσεις θα είναι για την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά ο αριθμός των εισακτέων, σύμφωνα με την ακριβή κατανομή των θέσεων εισακτέων στην τριτοβάθ Μειωμένος κατά 495 θέσεις θα είναι για την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά ο αριθμός των εισακτέων, σύμφωνα με την ακριβή κατανομή των θέσεων εισακτέων στην τριτοβάθ Rating: 0

260 φοιτητές θα εισαχθούν σε ΤΕΦΑΑ και ΤΕΙ τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά

260 φοιτητές θα εισαχθούν σε ΤΕΦΑΑ και ΤΕΙ τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά

Μειωμένος κατά 495 θέσεις θα είναι για την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά ο αριθμός των εισακτέων, σύμφωνα με την ακριβή κατανομή των θέσεων εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Σύμφωνα με τους πίνακες, ο συνολικός αριθμός θέσεων εισακτέων ανέρχεται στις 69.490, από τις οποίες οι 42.850 αποδίδονται στα πανεπιστήμια και οι 26.640 στα ΤΕΙ.
Συγκριτικά με πέρυσι, οι θέσεις εισακτέων στα πανεπιστήμια είναι μειωμένες κατά 1.005, ενώ στα ΤΕΙ είναι αυξημένες κατά 510.
Ειδικότερα στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα εισαχθούν 160 φοιτητές και στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ του ΤΕΙ Θεσσαλίας 100

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή