50χρονος από τα Τρίκαλα ασελγούσε σε ανήλικη-Του επιβλήθηκε κάθειρξη 28 ετών Reviewed by Momizat on . Σε κάθειρξη συνολικά 28 ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας προχθές έναν 50χρονο Αλβανό υπή­κοο, ο οποίος το 2013 στα Τρίκαλα αξιοποίησε το οικογενε Σε κάθειρξη συνολικά 28 ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας προχθές έναν 50χρονο Αλβανό υπή­κοο, ο οποίος το 2013 στα Τρίκαλα αξιοποίησε το οικογενε Rating: 0

50χρονος από τα Τρίκαλα ασελγούσε σε ανήλικη-Του επιβλήθηκε κάθειρξη 28 ετών

50χρονος από τα Τρίκαλα ασελγούσε σε ανήλικη-Του επιβλήθηκε κάθειρξη 28 ετών

Σε κάθειρξη συνολικά 28 ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας προχθές έναν 50χρονο Αλβανό υπή­κοο, ο οποίος το 2013 στα Τρίκαλα αξιοποίησε το οικογενειακό περιβάλλον για να προχωρήσει σε ακατανόμαστες πράξεις με θύματα δύο ανήλικες ανιψιές, κορίτσια ομοε­θνών του.

Σε βάρος του πρώτου κο­ριτσιού μιας 6χρονης, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, αποπειράθηκε να προχωρήσει σε γενετήσιες χειρονομίες, ενώ προσφέρθηκε να τη μεταφέρει σπίτι της, αλλά με το αυ­τοκίνητό του την οδήγησε σε ένα χωράφι και προσπάθησε να τη φι­λήσει. Η 6χρονη ευτυχώς αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και ο 50χρονος παραιτήθηκε της προσπάθειας.

Η 6χρονη είπε στη γιαγιά της τι συνέβη και τότε αποδείχθηκε ότι ο 50χρονος “συστηματικά” ασελγούσε σε ένα ακόμα κορίτσι από το ίδιο οικογενειακό περιβάλλον. Επί τέσσερα έτη, δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα, σε αποθήκες και χω­ράφια, “ικανοποιούσε” τις αρρωστημένες ορέξεις του με τη δεύτερη ανιψιά από τότε που ήταν 7 ετών έως ότου έγινε 11 ετών.

Οι μητέρες των κοριτσιών καταθέτοντας προχθές στο Δικαστήριο, η μία με δάκρυα στα μάτια και η άλλη με περίσσια ψυχραιμία, περιέγραψαν τα όσα βίωσαν τα κορίτσια τους για να αφήσουν άφωνους τους ενόρκους, προκαλώντας οργή και στο ακροατήριο που βουβό παρα­κολουθούσε την ακροαματική δια­δικασία.

Ψύχραιμος ο κατηγορούμενος έχοντας ομολογήσει τις πράξεις του σε βάρος της 7χρονης και αρνούμενος την κατηγορία σε βάρος της 6χρονης, ζήτησε συγγνώμη όταν η Πρόεδρος του Δικαστηρίου τον ρώτησε “ένας πατέρας με 4 κορίτσια πως μπορούσατε να το κάνετε αυτό”;

Ο 50χρονος καταδικάστικε σε συνολική κάθειρξη 28 ετών (εκτιτέα τα 20 έτη) και χρηματική ποινή 36.000 και επέστρεψε στις Φυλακές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή