50 χιλιάδες σταυρούς θα πάρει ο Γιώργος Κολώνας Reviewed by Momizat on . Ένας τοπικός μύθος που στο τέλος αποδεικνύεται και επίκαιρος , λέει, ότι και στην αρχαία Τρίκκη οι προοδευτικές τότε δυνάμεις αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα, γι Ένας τοπικός μύθος που στο τέλος αποδεικνύεται και επίκαιρος , λέει, ότι και στην αρχαία Τρίκκη οι προοδευτικές τότε δυνάμεις αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα, γι Rating: 0

50 χιλιάδες σταυρούς θα πάρει ο Γιώργος Κολώνας

50 χιλιάδες σταυρούς θα πάρει ο Γιώργος Κολώνας
Ένας τοπικός μύθος που στο τέλος αποδεικνύεται και επίκαιρος , λέει, ότι και στην αρχαία Τρίκκη οι προοδευτικές τότε δυνάμεις αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα, για την εξεύρεση επικεφαλής να ηγηθεί του συνδυασμού, κόντρα στον νυν  άρχοντα της πόλης.
Αποφάσισαν λοιπόν μπρος το αδιέξοδο, να πάνε να πάρουν χρησμό από την Πυθία στους Δελφούς.
Αφού την μαστουρώσανε την χασικλού ιέρεια του ναού με Τρικαλινό τρίφυλλο,προσπάθησαν  να ερμηνεύσουν  τις ασυναρτησίες που ξεστόμιζε στη έξαψη της.
Έγκυροι ιστορικοί αναφέρουν ότι ούρλιαζε μέσα στον οίστρο της :
Για να πάρει το Δήμο η αριστερά ,βάλτε για αρχηγό, τον Γιώργο Κολώνα το γιατρό  .
Ρε λέτε να είχε δίκιο,το πρεζόνι..;
Μαυρογαλούρος.
Η στήλη αποτελεί ευθυμογράφημα και το περιεχόμενό της, δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα

Σχόλια (1)

  • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

    Δεν ξέρω ποιος έγραψε το παραπάνω “ευθυμογράφημα” αλλά πρέπει να δηλώσω ότι είναι άκομψο, χαμηλού λεκτικού επιπέδου “μαστουρώσανε την χασικλού ιέρεια του ναού με Τρικαλινό τρίφυλλο” και η οποία “ούρλιαζε μέσα στον οίστρο της” Κανένας σεβασμός προς τα Πατρώα Ιερά. Δεν είναι γραφή αυτή!!!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή