"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Mειωμένα τιμολόγια ύδρευσης για 1.800 τρικαλινούς

lafarm

Σχετικά άρθρα

DEYAT

 

Ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΤ επεκτείνει την κοινωνική του πολιτική, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, προς όφελος των δημοτών που βιώνουν συνέπειες της κρίσης. Σήμερα το πρωί, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Χρήστος Αναστασίου, παρέδωσε στον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ κ. Σωτήρη Σακκά, τη λίστα με τα ονόματα των δικαιούχων του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), στο οποίο ο Δήμος είναι επικεφαλής εταίρος. Η πρόταση του κ. Αναστασίου ήταν, να εισηγηθεί  ο κ. Σακκάς στο ΔΣ της ΔΕΥΑΤ, τη μείωση κατά 50% του κόστους των τιμολογίων της επιχείρησης για τους δικαιούχους του Δήμου Τρικκαίων. Ο αριθμός τους ανέρχεται σε 1.800 άτομα περίπου.
Ο κ. Σακκάς δεσμεύτηκε ότι άμεσα και αφού εξετάσει τα οικονομικά της επιχείρησης, θα μεταφέρει αυτή την πρόταση στο Δ.Σ., προς συζήτηση με στόχο την υλοποίηση.
Με τον τρόπο αυτόν, ο Δήμος Τρικκαίων και η ΔΕΥΑΤ επεκτείνουν τις κοινωνικές δράσεις σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών. Υπενθυμίζεται ότι ήδη λειτουργούν οι Κοινωνικές Δομές μέσω του προγράμματος «Συνεισφέρω» με υλοποίηση από τη «Συνειρμός» αμκε, αλλά και οι δωρεάν κοινωνικές δράσεις για μαθητές από τη Δ/νση Παιδείας και Πολιτισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης