"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

O ΚΡΟΝΟΣ ετοιμάζεται για τον αγώνα ΜΤΒ στον λόφο του Προφήτη Ηλία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Kronos
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συνεχίζει τις ετοιμασίες για την 1η του ποδηλατική διοργάνωση στον λόφο προφήτη Ηλία και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να αναδείξουμε στους θεατές αυτό το εντυπωσιακό άθλημα της ορεινής ποδηλασίας. Η διαδρομή του αγώνα έγινε με τρόπο που να καλύπτει ακόμη και τις ποιο δύσκολες απαιτήσεις, αθλητών και θεατών.

Πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων όλοι οι θεατές μπορείτε να απολαύσετε και την ομάδα RELIZERS CREW του πολιτιστικού συλλόγου ΤΡΙΚΚΗ με προπονήτρια την Μάρω Μαυρογιάννη σε ρυθμούς ΧΙΠ ΧΟΠ. Σημαντική είναι η στήριξη των χορηγών του αγώνα που ανέλαβαν σημαντικό μέρος των εξόδων και αξίζει να τους αναφέρουμε: Marios Kotoulas energy (πρατήρια καυσίμων), Libro cafe, ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ, MOTOFACTORY, jabik υποδήματα, TRENCH ρουχισμός.

Στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετές ομάδες από κεντρική Ελλάδα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα και αναμένονται μεγάλες μάχες ειδικότερα στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Στην κατηγορία ανδρών η ομάδα μας θα συμμετέχει με τους Παπούλια Γρηγόρη, Παππά Αριστείδη και Καρανίκα Βασίλη.

Η ομορφότερη στιγμή της ομάδας μας όμως θα είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών της ακαδημίας ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club που απέκτησαν αγωνιστικό δελτίο. Έτσι στην κατηγορία παμπαίδων θα συμμετάσχει ο Πουλιανίτης Θανάσης, στα μίνι μεγάλα οι Στουκογεώργος Αριστείδης με τον Μαλανδρίνο Θανάση και στα μίνι μικρά οι Δημακόπουλος Αχιλλέας και ο Ζιντζόβας Κωνσταντίνος. Αυτοί οι μικροί αθλητές της ακαδημίας θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός, σε έναν συναρπαστικό ποδηλατικό αγώνα και ελπίζουμε να περάσουν όμορφα και να αποκομίσουν χρήσιμες αθλητικές εμπειρίες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης