"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.5 C
Trikala

Survivor -Τοπικό πολιτικό τηλεοπτικό reality

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεξιός Ψάλτης : Aυτό που επλήγει συθέμελα στη μεταπολίτευση  ,περισσότερο ίσως και από τη  περίοδο του εμφυλίου στην ελληνική κοινωνία ,ήταν το αξιακό σύστημα .

Αξίες όπως υπερηφάνεια ,φιλότιμο και αξιοκρατία ,έγιναν βορά του κομματισμού και του νεοποτισμού που επικράτησε στη χώρα.

Η αριστεία έδωσε την θέση της στην μετριότητα και η αξιοσύνη στην ήσσονος προσπάθεια .

Το χρήμα ,τα πτυχία και η ενασχόληση με τη πολιτική ,αποτέλεσαν μέσο εξαγοράς  αξίας και κύρους στη κοινωνία .

Το κυνήγι της δημοσιότητας αποτέλεσε και αποτελεί ,εφαλτήριο για την εξουσία για κάθε κενόδοξο φελλό και φιλόδοξο γραφικό .

Είναι γεγονός ότι αυτό που βιώνει η Τρικαλινή κοινωνία τα τελευταία χρόνια ,μόνο στο Χόλιγουντ τη δεκαετία του 60`έχει ξανασυμβεί .

Δεκάδες ψώνια συνωστίζονται για μια φωτογραφία στα ενημερωτικά(sic) sites και εφημερίδες ,παλεύοντας για λίγη αναγνωρισιμότητα και εκμεταλλευόμενοι το πρόβλημα επιβίωσης  ντόπιων δημοσιογράφων (sic).

Επειδή η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί σε κωμωδία και η στήλη θέλει να συμβάλει στη προβολή ,κάθε κυρίως δεξιού φέρελπι πολιτικού ,προτείνει τοπικό τηλεοπτικό κανάλι να διοργανώσει reality ,με τη συμμετοχή υποψηφίων για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο ,αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, γιατί ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος και  το πολιτικό τσίρκο  στα πανηγύρια του Αυγούστου κρατάει λίγο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης