"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.1 C
Trikala

Xρήστος Μιχαλάκης “Πραγματική θωράκιση αποτέλεσαν τα αντιπλημμυρικά έργα”

Σχετικά άρθρα

lafarm

Mixalakis
H Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με δικά της αλλά και μισθωμένα μηχανήματα έχει ξεκινήσει την αποκατάσταση των ζημιών, κάτι που έχει ζητήσει να γίνει άμεσα ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης περιοδεύοντας από άκρη σε άκρη του Νομού καταγράφει τις ζημιές και τα ειδικά μηχανήματα τις αποκαθιστούν.Σήμερα το πρωί Την Πέμπτη επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μεγάλων Καλυβίων κ. Χρήστο Σκούφα, το ανάχωμα που βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Πάμισου και ανάμεσα από τις Δημοτικές Κοινότητες Μεγάλων Καλυβίων και Μαγούλας. Ήδη εκεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών έχουν ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος πλημμυρών από το ενδεχόμενο νέας κακοκαιρίας.

xomatodromos
Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ” Πραγματική θωράκιση για το Νομό Τρικάλων αποτέλεσαν τα αντιπλημμυρικά έργα, χάρη στα οποία δεν υπήρξανε σοβαρές ζημιές σε ακίνητες περιουσίες και δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές, παρά τη σφοδρότατη κακοκαιρία που έπληξε ολόκληρη τη χώρα και το Νομό Τρικάλων.
Ένα από αυτά τα έργα ήταν και η «Αντιπλημμυρική Προστασία Οικισμών ΠΕ Τρικάλων», προϋπολογισμού 1,1 εκατ. ευρώ και το οποίο προέβλεπε την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στον Πορταϊκό ποταμό, παραπόταμο του Πηνειού, στην περιοχή της Π.Ε Τρικάλων στους Δήμους Τρικκαίων και Πύλης, σε μήκος4 km περίπου, με αρχή του έργου τη συμβολή του Πορταϊκού με τον Πηνειό ποταμό”.
potami

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης