Οι τρεις αδερφές , η Ιωάννα, η Αθανασία και η Ζωή άρμεξαν το γάλα, το παστερίωσαν, το επώασαν, έγινε κεφίρ, εμφιαλώθηκε, ψύχθηκε….και περιμένει να σας χαρίσει “καλή αίσθηση”, όπως λέει και το όνομά του…
Οι τρείς αδερφές μαζί με τη μητέρα και τον θείο τους, διαχειρίζονται την οικογενειακή φάρμα Καρρά-Μανδράκη με 1.200 γίδια ελευθέρας βοσκής, στο Ελληνόκαστρο Τρικάλων.
Να ξέρουμε τι πίνουμε και τι τρώμε ε;
Kefir εκ της τούρκικης λέξης Keyif που σημαίνει “ευχαρίστηση”…
Πλούσιο ρόφημα απ’όλες τις απόψεις… γευστικό και θρεπτικό… Υπόξινη γεύση με ιδιαίτερα αρώματα… Πλούσιο σε πρωτεΐνη( αθλητές ακούτε;), ασβέστιο, φώσφορο, Β12, ριβοφλαβίνη, μαγνήσιο, αρκετή ποσότητα βιταμίνης D , αλλά και βιταμίνης Κ2( παίζει κεντρικό ρόλο στον μεταβολισμό του ασβεστίου από το σώμα, ενώ έχει συνδεθεί επιστημονικά με μειωμένο κίνδυνο καταγμάτων κατά τουλάχιστον 81%).
Έχει και πολλά προβιοτικά… Πιο πολλά από το γιαούρτι… Τα προβιοτικά είναι μικροοργανισμοί που επηρεάζουν την υγεία με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της πέψης, της διαχείρισης του σωματικού βάρους και της ψυχικής υγείας. Περίπου 30 στελέχη βακτηρίων και ζυμομύκητων συμβάλλουν στη βέλτιστη λειτουργία του οργανισμού μας πίνοντας κεφίρ… Φτάνουν αυτά για σήμερα… Για το ανοσοποιητικό και το πεπτικό θα τα πούμε την επόμενη φορά…
Καταναλώστε άφοβα, απολαύστε υπεύθυνα, γνωρίζοντας τι τρώτε και από που…
Ανακινήστε και άσπρο πάτο!!