Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων: Έρχεται διήμερο με βροχές και καταιγίδες Reviewed by Momizat on . Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Τετάρτης - Θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη - Θα πλήξει κυρίως την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Εύβοι Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Τετάρτης - Θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη - Θα πλήξει κυρίως την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Εύβοι Rating: 0

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων: Έρχεται διήμερο με βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων: Έρχεται διήμερο με βροχές και καταιγίδες

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Τετάρτης – Θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη – Θα πλήξει κυρίως την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Εύβοια

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων: Έρχεται διήμερο με βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επίκινδυνων φαινομένων με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές και τις καταιγίδες για το επόμενο δίημερο εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ο κίτρινος συναγερμός για το κύμα κακοκαιρίας – που σημαίνει ότι προβλέπονται φαινόμενα που μπορεί να είναι επικίνδυνα αλλα όχι ασυνήθιστα – αναμένεται να διαρκέσει περίπου 36 ώρες καθώς θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Τετάρτης με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Εύβοια.

Πρόσκαιρα τα φαινόμενα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα πλήξουν και το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και βαθμιαία πιθανόν τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Μακεδονία, τις Σποράδες και την Ανατολική Στερεά.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Πέμπτη πάλι με βροχές και καταιγίδες στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανόν μέχρι το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη βόρεια Εύβοια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή