Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ερχεται μεγάλη κακοκαιρία από σήμερα Reviewed by Momizat on . Από σήμερα καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και χαλαζοπτώσεις - Δείτε αναλυτικά ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» το νέο κύμα κακοκαιρίας Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού Από σήμερα καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και χαλαζοπτώσεις - Δείτε αναλυτικά ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» το νέο κύμα κακοκαιρίας Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού Rating: 0

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ερχεται μεγάλη κακοκαιρία από σήμερα

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ερχεται μεγάλη κακοκαιρία από σήμερα

gefyra

Από σήμερα καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και χαλαζοπτώσεις – Δείτε αναλυτικά ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» το νέο κύμα κακοκαιρίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε σήμερα η ΕΜΥ το οποίο προβλέπει επιδείνωση του καιρού από απόψε Πέμπτη και από τα βορειοδυτικά της χώρας με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές που θα συνοδεύονται από ισχυρούς άνεμους και χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά:

1. Σήμερα Πέμπτη (24-09-2015) από τις απογευματινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.

2. Αύριο Παρασκευή (25-09-2015) έκτος από τις παραπάνω περιοχές ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη Δυτική Πελοπόννησο και από τις απογευματινές ώρες στην Κεντρική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο.

3. Το Σάββατο (26-09-2015) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε όλα τα ηπειρωτικά (έκτος της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας), το Ιόνιο (έκτος της Κέρκυρας), την Εύβοια, τις Σποράδες και τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή