Ανακάλυψαν «υπερσύγχρονη» φυτεία με 1.680 δενδρύλλια κάνναβης! Reviewed by Momizat on .   Μια... «υπερσύγχρονη» φυτεία κάνναβης ανακάλυψε η Δίωξη Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ στο Μαρτίνο της Φθιώτιδας. Το εντυπωσιακό είναι όχι μόνο τα 1.680 δενδρύλλια   Μια... «υπερσύγχρονη» φυτεία κάνναβης ανακάλυψε η Δίωξη Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ στο Μαρτίνο της Φθιώτιδας. Το εντυπωσιακό είναι όχι μόνο τα 1.680 δενδρύλλια Rating: 0

Ανακάλυψαν «υπερσύγχρονη» φυτεία με 1.680 δενδρύλλια κάνναβης!

xasis

 

Μια… «υπερσύγχρονη» φυτεία κάνναβης ανακάλυψε η Δίωξη Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ στο Μαρτίνο της Φθιώτιδας.

Το εντυπωσιακό είναι όχι μόνο τα 1.680 δενδρύλλια κάνναβης που κατασχέθηκαν από την αστυνομία, αλλά και το γεγονός πως οι επιτήδειοι είχαν στήσει τη φυτεία μέσα σε παλιότερη κτηνοτροφική μονάδα, έκτασης 840 τετραγωνικών μέτρων, όπου βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας εμπλουτισμένης κάνναβης, γνωστή και ως skunk.

 

Δύο Κροάτες, ηλικίας 65 και 22 ετών, που βρίσκονταν στην μονάδα και εργάζονταν ως φύλακες συνελήφθησαν.

Τα 1680 δενδρύλλια ήταν ύψους από 0,50 έως και 1,50 μέτρων, ενώ στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα: 590 γραμμάρια αποξηραμένων δενδρυλλίων κάνναβης καθώς και εξοπλισμός υψηλού επαγγελματικού επιπέδου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, όπως συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης, πλήθος φωτιστικών με αντίστοιχους λαμπτήρες κατάλληλων για υδροπονική καλλιέργεια, πλήθος ballast (μετασχηματιστές εναύσεως) κατάλληλων για την λειτουργία των φωτιστικών, πλήθος ανεμιστήρων, πλήθος ξύλινων πλαισίων με ασφάλειες και πρίζες, μια ηλεκτρογεννήτρια, πλήθος πλαστικών συσκευασιών χωρητικότητας 70 λίτρων φυτοχώματος, πλήθος ξύλινων πλαισίων με ηλεκτρολογικές συνδέσεις, πλήθος συστημάτων αερισμού εξαερισμού, ένα φίλτρο αέρα εξαερισμού, πλήθος ηλεκτρονικών πινάκων DGS, μεγάλος αριθμός από σακούλες κατάλληλες για συσκευασία ναρκωτικών και μια κύρια ψυκτική μονάδα μάρκας INVERTOR.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή