Δημήτρης Ζαϊράκης – Μια δυνατή υποψηφιότητα στον συνδυασμό του Κ. Κρεμμύδα για τον Δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Ένα δραστήριο και ενεργό άτομο που έχει δείξει πολλάκις το ενδιαφέρον του για τα κοινά, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδ Ένα δραστήριο και ενεργό άτομο που έχει δείξει πολλάκις το ενδιαφέρον του για τα κοινά, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδ Rating: 0

Δημήτρης Ζαϊράκης – Μια δυνατή υποψηφιότητα στον συνδυασμό του Κ. Κρεμμύδα για τον Δήμο Τρικκαίων

Δημήτρης Ζαϊράκης –  Μια δυνατή υποψηφιότητα στον συνδυασμό του Κ. Κρεμμύδα για τον Δήμο Τρικκαίων

Ένα δραστήριο και ενεργό άτομο που έχει δείξει πολλάκις το ενδιαφέρον του για τα κοινά, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα , « Μαζί για τα Τρίκαλα» στο Δήμο Τρικκαίων.

Ο λόγος για τον γνωστό γυμναστή Δημήτρη Ζαϊράκη o oποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Έρχεται με… φόρα προσθέτοντας δυναμική στην ομάδα του Κώστα Κρεμμύδα και δείχνει ότι έχει προοπτικές για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

 Μία από τις δυνατές υποψηφιότητες αφού πρόκειται για ένα άνθρωπο έντιμο, με κατανόηση και πάνω απ’ όλα γνώστη των προβλημάτων του τόπου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή