Δωδεκάμηνη φυλάκιση με αναστολή στον πρώην Δήμαρχο Καλαμπάκας Δ. Σακελλαρίου Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η δίκη που είχε διακοπεί στις 30 Σεπτεμβρίου για τον καταλογισμό ευθυνών για τον θάνατο του Αθανασίου Μήτσιου, που έχασε τη ζωή Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η δίκη που είχε διακοπεί στις 30 Σεπτεμβρίου για τον καταλογισμό ευθυνών για τον θάνατο του Αθανασίου Μήτσιου, που έχασε τη ζωή Rating: 0

Δωδεκάμηνη φυλάκιση με αναστολή στον πρώην Δήμαρχο Καλαμπάκας Δ. Σακελλαρίου

Δωδεκάμηνη φυλάκιση με αναστολή στον πρώην Δήμαρχο Καλαμπάκας Δ. Σακελλαρίου

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η δίκη που είχε διακοπεί στις 30 Σεπτεμβρίου για τον καταλογισμό ευθυνών για τον θάνατο του Αθανασίου Μήτσιου, που έχασε τη ζωή του το καλοκαίρι του 2013 από πτώση, κατά την αλλαγή ενός λαμπτήρα στο δημοτικό φωτισμό της Θεόπετρας, ως εργαζόμενος με σύμβαση δύο μηνών στον Δήμο Καλαμπάκας.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων επέβαλε ποινή 12μηνης φυλάκισης με αναστολή στον πρώην Δήμαρχο Καλαμπάκας, κ. Δημήτρη Σακελλαρίου, καταλογίζοντάς του παράλειψη στην άσκηση των καθηκόντων του από αμέλεια.

Για τους ίδιους λόγους επιβλήθηκε ποινή 18 μηνών φυλάκισης με αναστολή σε δύο ακόμη κατηγορουμένους, και 15 μηνών φυλάκισης με αναστολή σε άλλους τρεις.

Όλοι οι κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση.

tameteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή