Εκπνέει η προθεσμία για τις κάρτες διέλευσης στους πεζοδρόμους των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους πέριξ του πεζοδρομημένου κέντρου της πόλης, ότι λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης – δήλωσης για την απόκτη Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους πέριξ του πεζοδρομημένου κέντρου της πόλης, ότι λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης – δήλωσης για την απόκτη Rating: 0

Εκπνέει η προθεσμία για τις κάρτες διέλευσης στους πεζοδρόμους των Τρικάλων

Εκπνέει η προθεσμία για τις κάρτες διέλευσης στους πεζοδρόμους των Τρικάλων

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους πέριξ του πεζοδρομημένου κέντρου της πόλης, ότι λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης – δήλωσης για την απόκτηση καρτών έκτακτης διέλευσης.

Η τελευταία προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015. Λόγω της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για απαγόρευση εισόδου των τροχοφόρων στους πεζοδρόμους του κέντρου, θα πρέπει οι κάτοικοι να επικοινωνούν με τη Δημοτική Αστυνομία στο τηλέφωνο 2431353552, τις ώρες από 08:00 μέχρι 14:00, προκειμένου να ενημερώνονται για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας, τοποθετούνται οι απαγορευτικές μπάρες, επομένως δεν θα μπορεί ο ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής οικίας ή/και χώρου στάθμευσης, να διέρχεται για λίγα λεπτά από τους πεζοδρόμους.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει ληφθεί μέριμνα για τις περιπτώσεις που αφορούν  στο δημόσιο συμφέρον και σε ειδικές περιπτώσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή