Επεισόδια στο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή [ΦΩΤΟ+BINTEO] Reviewed by Momizat on . Eπεισόδια σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα ενάντια στα μέτρα που συμφωνήθηκαν από την κυβέρνηση και τους δανειστές και ψηφίζονται σήμερα σ Eπεισόδια σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα ενάντια στα μέτρα που συμφωνήθηκαν από την κυβέρνηση και τους δανειστές και ψηφίζονται σήμερα σ Rating: 0

Επεισόδια στο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή [ΦΩΤΟ+BINTEO]

Επεισόδια στο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή [ΦΩΤΟ+BINTEO]

Eπεισόδια σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα ενάντια στα μέτρα που συμφωνήθηκαν από την κυβέρνηση και τους δανειστές και ψηφίζονται σήμερα στη Βουλή.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, στα σκαλιά της Βουλής, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Η κατάσταση λίγο αργότερα ξέφυγε. Άγνωστοι πέταξαν πολλές μολότοφ και φωτοβολίδες με συνέπεια να τυλιχθεί στις φλόγες το φυλάκιο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών, ενώ ομάδα ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα συνέχισε να εκτοξεύει πέτρες, μεγάλο αριθμό μολοτωφ και φωτοβολίδες με αποτέλεσμα τα επεισόδια να εξαπλωθούν και σε άλλα σημεία της πλατείας. Ο κόσμος αναγκάστηκε να αποχωρήσει μπροστά από τη Βουλή και να κινηθεί στους γύρω δρόμους και περιμετρικά της πλατείας.

Βίντεο από τα επεισόδια

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή