Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Εργοστασίου Γάλακτος Τρίκκη – << Στεκόμαστε όρθιοι, με το κεφάλι ψηλά , δεν θα υποκύψουμε>> Reviewed by Momizat on . Βρισκόμαστε εδώ και τρεις βδομάδες σε αγωνιστικές διεργασίες και κινητοποιήσεις ενάντια στο καθεστώς των  ατομικών συμβάσεων εργασίας που επιχειρεί η διοίκηση τ Βρισκόμαστε εδώ και τρεις βδομάδες σε αγωνιστικές διεργασίες και κινητοποιήσεις ενάντια στο καθεστώς των  ατομικών συμβάσεων εργασίας που επιχειρεί η διοίκηση τ Rating: 0

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Εργοστασίου Γάλακτος Τρίκκη – << Στεκόμαστε όρθιοι, με το κεφάλι ψηλά , δεν θα υποκύψουμε>>

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Εργοστασίου Γάλακτος Τρίκκη – << Στεκόμαστε όρθιοι,  με το κεφάλι ψηλά , δεν θα υποκύψουμε>>

Βρισκόμαστε εδώ και τρεις βδομάδες σε αγωνιστικές διεργασίες και κινητοποιήσεις ενάντια στο καθεστώς των  ατομικών συμβάσεων εργασίας που επιχειρεί η διοίκηση του Εργοστασίου,  αλλά και για τη διεκδίκηση συλλογικής σύμβασης  που θα ενταχτούν όλοι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση.

ERGOSTASIO GALAKTOS TRIKKI

Στεκόμαστε όρθιοι,  με το κεφάλι ψηλά,  ενάντια σε πιέσεις και απειλές . Δεν θα υποκύψουμε Οι αποφάσεις τους καταστρέφουν τις ζωές μας και τις ζωές των οικογενειών μας.

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεών μας και του κύματος αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα μας , θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα , την Τετάρτη 21 Οκτώβρη,  ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοτεχνιτών & Υπαλλήλων Γάλακτος- Τροφίμων & Ποτών (ΠΟΕΥΓΤΠ) ,συνάδελφος Μανώλης Καραντούσας, ως ένδειξη έμπρακτης στήριξης στον αγώνα μας.

Κατά την επίσκεψή του στα Τρίκαλα ο πρόεδρος της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας

στις 11πμ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων «Τρίκκη»   &

στις  6μμ  θα δώσει -από κοινού με την Επιτροπή μας – συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.

Καλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού μας  να παραβρεθούν στη συνέντευξη τύπου για τη δημοσιογραφική κάλυψη και την περαιτέρω ανάδειξη των δίκαιων αιτημάτων και του αγώνα μας στον Τρικαλινό λαό.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  «ΤΡΙΚΚΗ»

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή