Ημέρα μνήμης για τον ΑΟ Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το μνημείο λίγο μετά την είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων “κρύβει” πολύ πόνο και πολλά δάκρυα. Αλλά θα είναι για πάντα εκεί για να θυμίζει τα δύο αδικοχαμέ Το μνημείο λίγο μετά την είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων “κρύβει” πολύ πόνο και πολλά δάκρυα. Αλλά θα είναι για πάντα εκεί για να θυμίζει τα δύο αδικοχαμέ Rating: 0

Ημέρα μνήμης για τον ΑΟ Τρίκαλα

Ημέρα μνήμης για τον ΑΟ Τρίκαλα

Το μνημείο λίγο μετά την είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων “κρύβει” πολύ πόνο και πολλά δάκρυα. Αλλά θα είναι για πάντα εκεί για να θυμίζει τα δύο αδικοχαμένα παλικάρια του ΑΟΤ. Τον Στάθη Λαζαρίδη και τον Παντελή Εξηνταφώτη.
Οι δύο άτυχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα πριν 23 χρόνια βρήκαν τραγικό θάνατο στο 32ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, όταν μια νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με το ΙΧ που επέβαιναν ο 21χρονος Στάθης και ο 22χρονος Παντελής. Και οι δυο άτυχοι παίκτες σκοτώθηκαν ακαριαία, βυθίζοντας στο πένθος την πόλη των Τρικάλων, αλλά και ολόκληρη την αθλητική οικογένεια της χώρας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες

goaltrikala.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή