Η ΝΟΔΕ Τρικάλων συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων του εργοστασίου γάλακτος «Τρίκκη» Reviewed by Momizat on . Η ΝΟΔΕ Τρικάλων συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων του εργοστασίου γάλακτος «Τρίκκη» , αναγνωρίζοντας τους το δικαίωμα της αξιοπρεπούς εργασίας σε ένα εργ Η ΝΟΔΕ Τρικάλων συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων του εργοστασίου γάλακτος «Τρίκκη» , αναγνωρίζοντας τους το δικαίωμα της αξιοπρεπούς εργασίας σε ένα εργ Rating: 0

Η ΝΟΔΕ Τρικάλων συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων του εργοστασίου γάλακτος «Τρίκκη»

Η ΝΟΔΕ Τρικάλων συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων του εργοστασίου γάλακτος «Τρίκκη»

Η ΝΟΔΕ Τρικάλων συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων του εργοστασίου γάλακτος «Τρίκκη» , αναγνωρίζοντας τους το δικαίωμα της αξιοπρεπούς εργασίας σε ένα εργοστάσιο συνεταιριστικού χαρακτήρα το οποίο κατά ομολογία της Διοίκησης του, είναι κερδοφόρο.

Οι προσπάθειες της Διοίκησης του Εργοστασίου Γάλακτος να μετατρέψουν τις συμβάσεις των εργαζομένων από κλαδικές σε ατομικές, με ταυτόχρονη απειλή ότι όσοι δεν προχωρήσουν στην τροποποίηση της σύμβασής τους είναι οιωνεί απολυόμενοι, είναι απαράδεκτες και αμφιβόλου νομιμότητας.

Το να παραμείνει κερδοφόρα μία επιχείρηση συνεταιριστικού χαρακτήρα εξαιρετικά σημαντική για τη τοπική οικονομίάείναι ζητούμενο για όλους τους Τρικαλινούς, πλην όμως δεν μπορεί να γίνει σε βάρος των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί ότι η εξυγίανση των οικονομικών του Εργοστασίου Γάλακτος δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει εις βάρος των εργαζομένων, από την υπεραξία της εργασίας των οποιών ευημερεί η επιχείρηση εδώ και 50 χρόνια.

Τέλος , η ΝΟΔΕ Τρικάλων καλεί τη Διοίκηση του Εργοστασίου Γάλακτος «Τρίκκη» να σταματήσει τις προσπάθειες αλλαγής του εργασιακού καθεστώτος των συμβάσεων των εργαζομένων και να επικεντρωθεί στην προσπάθεια εξυγίανσης της επιχείρησης μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων και βελτιοποίησης της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.
Είμαστε ενάντια στις απόπειρα σφαγιασμού των εργασιακών διακαιωμάτων των εργαζομένων με μειώσεις της τάξης του 30% και με απειλές απόλυσης για όσους δεν υπογράψουν την ατομική σύμβαση και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων για μία αξιοπρεπή εργασία σε συνθήκες 21ου αιώνα.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή