"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.9 C
Trikala

Η στρατηγική του εποικισμού και η ανικανότητα των Ελληνικών ελίτ – του Γιώργου Τσίγκα

lafarm

Σχετικά άρθρα



Οι πρόσφυγες είναι πια μειοψηφία στα νέα κύματα που εισέρχονται καθημερινά στα νησιά του Αιγαίου. Γι’ αυτούς να επισπευστεί η διαδικασία ασύλου (αν και στη Συρία υπάρχουν πλέον ασφαλείς περιοχές και οι πολεμικές συγκρούσεις είναι πολύ περιορισμένες) .

Οι υπόλοιποι είναι παράνομοι μετανάστες και πρέπει να επιστραφούν στην Τουρκία ή στις χώρες προέλευσης .Οι Τούρκοι δουλέμποροι και οι ΜΚΟ που συνεργάζονται μαζί τους και έχουν την πολιτική υποστήριξη της τούρκικης κυβέρνησης. και τους μεταφέρουν καθημερινά κατά εκατοντάδες ή χιλιάδες πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι..

Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια κανονική αντικατάσταση πληθυσμού, που θα καταστήσει στο ορατό μέλλον αγνώριστη την Ελλάδα, με τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια την πατρίδα τους – και ταυτόχρονα θα εξυπηρετήσει τα σχέδια της Τουρκίας .


Δεν πρόκειται για ένα φυσιολογικό φαινόμενο . Είναι οργανωμένο σχέδιο σε εξέλιξη, με την Ελλάδα στο κέντρο . Με το σύστημα Σόρος στο παρασκήνιο, με υποστηρικτή τον ίδιο τον ΟΗΕ (βλ. τη δράση της Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες και κυρίως το περσινό Σύμφωνο του Μαρακές) και χρηματοδότη την ευρωπαϊκή Επιτροπή .

Η Κομισιόν χρηματοδοτεί δια του European Civil Protection and Humanitarian Aid Operations (αρμόδιος Επίτροπος ο Κύπριος Χρήστος Στυλιανίδης) το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ, που όχι μόνο παρέχει στην Ελλάδι στέγη και μετρητά στους παράνομους μετανάστες αλλά και το διαφημίζει παγκοσμίως!

Η ιστοσελίδα (http://estia.unhcr.gr) πουθενά δεν αναφέρει τίποτε περί παρανομίας ή λαθροδιακίνησης, μιλάμε δηλαδή για συνειδητή εξαπάτηση των κατοίκων του Τρίτου Κόσμου!
Τα σύνορα της χώρας παραμένουν διάτρητα . Και δεν είναι μόνο στα νησιά , αλλά και ο Έβρος.
Με την εξέγερση στη Μόρια, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε κατανομή των δήθεν προσφύγων αναλογικά στις 13 Περιφέρειες της χώρας, .. «Αποσυμφόρηση των νησιών» σημαίνει ουσιαστικά εποικισμό όλης της Ελλάδος και ανοιχτή πρόσκληση σε νέα κύματα παράνομης μετανάστευσης, πάλι με ευρωπαϊκά χρήματα, και σε συνεργασία με τη τοπική αυτοδιοίκηση.

Κάθε συνειδητός πατριώτης να απαιτήσει από την πολιτική ελίτ της χώρας , να υπερασπιστεί την ασφάλεια των Ελλήνων και το απαραβίαστο των συνόρων.

Οι δικαιολογίες όπως ανθρωπισμός, αντιρατσισμός, πολυπολιτισμικότητα ,ανεκτικότητα κ.λ.π. αποτελούν υπονόμευση του ελληνισμού.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη και δεν δικαιούμαστε να μασάμε τα λόγια μας .
Πρέπει να αλλάξει άμεσα η πολιτική αντιμετώπισης του φαινομένου.

Γεώργιος Τσίγκας

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ελεύθερη Ώρα διαβάζει…. Το θέμα είναι βαθύτερο. Οι παράνομοι μετανάστες να επαναπατριστουν , οι πρόσφυγες πολέμου να βοηθηθούν (όχι από τις ΜΚΟ που ξεπλένουν ευρωπαϊκό και κομματικό χρήμα) και οι παράνομοι Έλληνες ( βουλευτές, δήμαρχοι , εφοπλιστές κτλ.) να επιστρέψουν τα κλεμμένα στον λαό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης