Η Τρικαλινή Φανή Τζέλη στην προολυμπιακή ομάδα ταεκβοντό Reviewed by Momizat on . O «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019, Αποστόλης Τεληκωστόγλου, η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στους Αγώνες Νέων 2018, Φανή Τζέλη αλλά και οι Κωνσταντίνος Χαμ O «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019, Αποστόλης Τεληκωστόγλου, η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στους Αγώνες Νέων 2018, Φανή Τζέλη αλλά και οι Κωνσταντίνος Χαμ Rating: 0

Η Τρικαλινή Φανή Τζέλη στην προολυμπιακή ομάδα ταεκβοντό

Η Τρικαλινή Φανή Τζέλη στην προολυμπιακή ομάδα ταεκβοντό

O «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019, Αποστόλης Τεληκωστόγλου, η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στους Αγώνες Νέων 2018, Φανή Τζέλη αλλά και οι Κωνσταντίνος Χαμαλίδης και Νάσια Μητσοπούλου, συγκροτούν την τελική τετράδα των αθλητών και αθλητριών που θα διεκδικήσει για λογαριασμό του ελληνικού ταεκβοντό, την παρουσία εκπροσώπου μας στους Αγώνες «Τόκιο 2020».

Η τελική τετράδα προέκυψε από το «κλείδωμα» της Ολυμπιακής κατάταξης στα τέλη του 2019 και από την τελική θέση που κατέλαβαν στις κατηγορίες τους.

Ο Τεληκωστόγλου θ` αγωνιστεί στα -80 κιλά, ο Χαμαλίδης στα -68κ, ενώ οι Τζέλη και Μητσοπούλου θα συμμετέχουν στα -57 και -67 κιλά αντίστοιχα.

Και οι τέσσερις θα συμμετέχουν στο προολυμπιακό τουρνουά της Ιταλίας (Μιλάνο, 18-19 Απριλίου).

Στο μεσοδιάστημα θα συμμετέχουν σε βαθμολογούμενα τουρνουά, ώστε να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την κατάταξή τους, βάσει της οποίας θα γίνει και η κλήρωση του προολυμπιακού τουρνουά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή